Карта подій — PRAVO.UA
прапор_України
2024

Генеральний партнер 2024 року

Видавництво ЮРИДИЧНА ПРАКТИКА

Карта подій

Рубрика Новини

17-19.08 Київ
Актуальні питання господарського процесу

Доки бізнес володіє майном, завжди виникатимуть спори щодо права власності як між фізичними, так і між юридичними особами. Тому представництво в судах щодо вирішення майнових спорів традиційно залишається найбільш популярною послугою в портфелі будь-якої юридичної компанії чи адвоката. Що саме думають юристи про можливе скасування Господарського кодексу України? Як це може вплинути на подальшу судову практику? Про все це будуть говорити експерти в рамках спецкурсу Legal High School «Актуальні питання господарського процесу», що розпочнеться 17 серпня.

Спікери курсу розкриють найважливіші теми стосовно вирішення майнових спорів між суб’єктами господарювання. Мова піде про досудові та позасудові способи врегулювання господарських спорів, процесуальні фільтри, зловживання процесуальними правами, а також практику відшкодування витрат на правову допомогу.

Початок о 14.00
Деталі за посиланням: https://lhs.net.ua


17.08 Київ
Приватизація орендованих об’єктів у морських портах

Тема приватизації нині актуальна, як ніколи. А як щодо приватизації орендованих об’єктів у морських портах України? Асоціація адвокатів України запрошує на захід, присвячений темі приватизації орендованих об’єктів у морських портах України. Під час заходу здійснять загальний огляд процедури приватизації, а також говоритимуть про викуп державного майна поза конкурсом, перешкоди приватизації майна в морських портах, шляхи їх усунення, пролонгацію оренди та приватизації (як поєднати плани).

Початок о 15.00
Реєстрація за посиланням: https://www.uaa.org.ua/forumy-i-zakhody/pryvatyzatsiya-orendovanykh-ob-yektiv-u-morskykh-portakh-ukrayiny/


17.08 Київ
Медіація на практиці

Чи є медіація додатковим ресурсом і можливістю? Чи потрібна вона мені як адвокату та навіщо? Яким чином відбувається процедура? Національна асоціація адвокатів України ініціювала воркшоп для адвокатів та юристів: «Медіація на практиці». Під час заходу розглянуть різні кейси та відпрацюють деякі техніки медіатора. Вечір практики буде корисним для всіх, хто має бажання побачити в дії інструменти, які використовують медіатори в переговорах.

Початок о 17.00
Реєстрація за посиланням: https://www.hsa.org.ua/vorkshop-dlya-advokativ-ta-mediatoriv-mediatsiya-na-praktytsi/


18.08 Київ
Адвокат на досудовому слідстві

Однією з головних проблем у роботі адвокатів на досудовому слідстві фахівці називають незнання адвокатами тактики та методики розслідування злочинів, тобто того, що є предметом діяльності слідчих. Цим часто пояснюється пасивність адвокатів на цій стадії розслідування.

У своєму майстер-класі, який відбудеться 18 серпня в Legal High School, партнер EQUITY Ярослав Зейкан торкнеться загальних підходів у діяльності адвоката з урахуванням реальної практики нашого досудового слідства, а також роботи адвоката на випередження та фактологічного захисту. Спираючись як на власну практику, так і на досвід колег, Ярослав Зейкан продемонструє, які є можливості в адвоката, зокрема за допомогою нетрадиційних методів роботи.

Початок о 11.00
Реєстрація за посиланням: https://lhs.net.ua

Поділитися

Підписуйтесь на «Юридичну практику» в Facebook, Telegram, Linkedin та YouTube.

Баннер_на_сайт_тип_1
баннер_600_90px_2
2024
tg-10
Legal High School

Інші новини

PRAVO.UA