Новини юридичних фірм — PRAVO.UA
прапор_України
2024

Генеральний партнер 2024 року

Видавництво ЮРИДИЧНА ПРАКТИКА
Головна » Юридична практика № 31-32 (1232-1233) » Новини юридичних фірм

Новини юридичних фірм

Рубрика Новини

Asters — юридичний радник ЧБТР щодо надання кредиту власникам торговельних центрів «Аракс»

Asters виступила юридичним радником Чорноморського банку торгівлі і розвитку (ЧБТР) у зв’язку з наданням кредиту на суму до 20 млн дол. США групі компаній, що володіє двома торговельними центрами «Аракс» у Києві.

Кредит буде спрямовано на модернізацію і вдосконалення комерційної нерухомості, що належить групі та розташована в Києві та Хмельницькому, зокрема задля покращення енергоефективності приміщень і зменшення споживання енергії, а також на рефінансування поточного кредитного портфеля.

Над проєктом працювала команда Asters у складі партнера Ірини Поканай, радника Габріела Асланяна, а також юристів Інни Бондаренко і Вікторії Загреби.


Sayenko Kharenko — юридичний радник ЄБРР щодо надання кредиту «Укргазбанку»

Sayenko Kharenko стала українським юридичним радником Європейського банку реконструкції та розвитку (ЄБРР) щодо надання кредиту «Укргазбанку» на суму 25 мільйонів євро в гривневому еквіваленті.

Надходження від кредиту «Укргазбанк» використає на кредитування місцевих малих та середніх підприємств для модернізації технологічних процесів та обладнання, а також впровадження належних підходів у сфері охорони праці та здоров’я. Принаймні 70 % кредиту буде спрямовано на фінансування інвестицій у «зелені» тех­нології.

Партнер Ігор Лозенко очолив команду Sayenko Kharenko, до якої ввійшли юрист Денис Наконечний і молодший юрист Олександр Мотін.


Kinstellar забезпечила поновлення оренди бутика Dior у Києві

Команда практики нерухомості Kinstellar надала успішну підтримку орендодавцю у зв’язку з пролонгацією довгострокового договору оренди приміщень площею близько 500 квадратних метрів для бутика Dior, розташованого в історичній будівлі в центрі Києва.

Команда практики нерухомості київського офісу Kinstellar підготувала проєкти змін до договорів оренди та забезпечила підтримку клієнта в переговорах із Dior щодо комерційних та юридичних умов.

Команду юристів Kinstellar очолювала Наталія Кочергіна, партнер і керівник практики нерухомості, будівництва та планування, за участю Євгена Гусакова, старшого юриста.


CMS стала юридичним радником ING у зв’язку з фінансуванням експортних операцій компанії Nibulon

МЮФ CMS надала юридичні консультації ING Bank N.V. (ING) у зв’язку із синдикованою кредитною лінією строком на три роки для фінансування експортних операцій в розмірі 100 млн дол. США для компанії Nibulon SA, що належить до групи «НІБУЛОН» — одного з провідних виробників та експортерів сільськогосподарської продукції в Україні. ING став одним із уповноважених лід-організаторів, а також букранером, кредитним агентом, агентом із забезпечення, локального та офшорного банку. Кредитні кошти буде використано для фінансування сезонних потреб в оборотному капіталі, що пов’язані із торговельними операціями групи «НІБУЛОН».

CMS надала консультації з питань англійського, українського та швейцарського права, забезпечила критично важливий юридичний супровід щодо аспектів структурування рефінансування та провела успішні переговори стосовно умов наявних кредитних домовленостей з боку ING.

Крім того, CMS консультувала синдикат кредиторів щодо переходу зі ставки LIBOR на безризикову процентну ставку. Команда змогла здобути унікальний досвід документального оформлення механізму переходу та ключових комерційних питань, із якими сторони стикаються під час аналогічних угод.

До складу команди CMS, яку очолили партнер із фінансового права Елітса Іванова (англійське право) та радник Катерина Чечуліна, увійшли партнер із банківського та фінансового права Ігор Олехов (українське право), партнер із банківського та фінансового права Каспар Ландольт (швейцарське право), партнер податкової практики Марк Кагієнар (швейцарське право), радник практики банківського та фінансового права Домінік Гемперлі (швейцарське право), а також юристи Христина Корпан, Іван Пшик, Ірина Кравченко та Ольга Стеценко.


AVELLUM консультувала щодо додаткового випуску Україною облігацій

ЮФ AVELLUM стала юридичним радником Міністерства фінансів України з питань українського права у зв’язку з додатковим випуском Україною облігацій на суму 500 млн дол. із дохідністю 6,876 % річних та погашенням у 2029 році. Сукупна основна сума облігацій, що залишаються непогашеними, після додаткового випуску становить 1,75 млрд дол. США.

Команду ЮФ AVELLUM очолив старший партнер Гліб Бондар за значної підтримки юристів Олега Країнського, Мар’яни Веремчук та Ярослава Павлюка.

Поділитися

Підписуйтесь на «Юридичну практику» в Facebook, Telegram, Linkedin та YouTube.

Баннер_на_сайт_тип_1
YPpicnic600x900
баннер_600_90px_2
2024
tg-10
Legal High School

Інші новини

PRAVO.UA