The Best in Law — PRAVO.UA
прапор_України
2024

Генеральний партнер 2024 року

Видавництво ЮРИДИЧНА ПРАКТИКА

The Best in Law

Нагородами Best Legal Departments 2021 відзначені провідні юридичні служби та юрисконсульти України
Досягнення inhouse‑юристів відзначені в 27 номінаціях Best Legal Departments 2021

КОМЕНТАР ПЕРЕМОЖЦЯ


Світлана РОМАНОВА, директор із правового забезпечення ТОВ «Метінвест Холдинг»

Крок до мети

Звісно, нам дуже приємно вчергове отримати таке високе визнання на ринку. Для команди і для мене особисто це дуже важлива нагорода.

Але, на мій погляд, успіх як такий не може бути метою, хибно думати, що його можна досягти лише самим його прагненням. Успіх — це піт‑стоп, заправка, короткий момент натхнення на довгому і складному шляху до великої та значущої цілі. Успіх — не кінець шляху, а лише черговий дороговказ, який підтверджує правильність обраного тобою курсу.

Однак лише правильної цілі та правильно обраного напрямку замало. Чи дійдеш ти зрештою до мети, залежить від тих людей, з якими ти став на цей шлях. Саме вони — та рушійна сила, яка просуває все вперед, долає перешкоди і наближає ціль. Тому здатність цих людей об’єднатися в команду, стати єдиним механізмом, єдиним цілим на шляху до досягнення спільної мети має вирішальне значення.

Щоби досягти будь‑якого успіху, потрібно ніколи не зупинятися і не здаватися, бути наполегливим і послідовним. Потрібно не боятися бути першим, робити те, чого не лише ти сам, але й інші до тебе не робили. І, безумовно, потрібно вірити в себе та довіряти своїм колегам.

Ідучи будь‑яким шляхом у житті, слід завжди пам’ятати, куди ти хочеш прийти і ким ти хочеш стати. Потрібно не вирішувати проблеми, а виявляти їх попереду, дивитися не собі під ноги, а вперед, у майбутнє. Водночас треба мати в собі сили постійно змінюватись, адаптуватись і реагувати на всі зміни, які трапляються тобі дорогою. Авжеж, це складно, але лише так можна досягти своєї мети, своєї мрії…


КОМЕНТАР


Роман МАРЧЕНКО, старший партнер ЮФ «Ілляшев та Партнери»

Найкращі з найкращих

Церемонія нагородження Best Legal Departments 2021 пройшла на висоті, як і всі заходи, що організовує «Юридична практика». Мені було надзвичайно приємно долучитися до привітання переможців та вручити таку почесну нагороду. Кожна перемога є, безумовно, заслуженою, оскільки змагались найкращі з найкращих.

Хочеться окремо зазначити, що захід дає можливість поспілкуватися з колегами, обговорити останні події, оскільки в повсякденному житті на це не завжди вистачає часу.


ТОЧКА ЗОРУ


Сергій ЛИСЕНКО, керуючий партнер GRACERS

Парад перемог

IX Форум юрисконсультів та церемонія нагородження переможців вразили своєю масштабністю, яку було видно мало не в кожному їх елементі, в кількості учасників, спікерів і партнерів заходу.

Результатів дослідження «50 провідних юрдепартаментів України» та визначення найкращих юрисконсультів і юридичних департаментів у своїх номінаціях GRACERS чекала з особливим хвилюванням, адже наша компанія стала генеральним партнером дослідження.

Перемоги та визнання здобули найкращі! Роботу багатьох номінантів уся правова спільнота могла відстежувати протягом року, зокрема і через соціальні мережі, де юрдепартаменти дедалі частіше, подібно до юрфірм, діляться своїми перемогами, складними кейсами і навіть реалізацією концепту work‑life balance.

Приємно також відзначити, що перемогу у своїх номінаціях здобули клієнти та партнери GRACERS, яких ми щиро вітаємо! Адже їхня перемога — це підтвердження того, що співпраця із зовнішніми юридичними радниками позитивно впливає на розвиток інхаусів.

Поділитися

Підписуйтесь на «Юридичну практику» в Facebook, Telegram, Linkedin та YouTube.

Баннер_на_сайт_тип_1
баннер_600_90px_2
2024
tg-10
Legal High School

Інші новини

PRAVO.UA