Карта подій — PRAVO.UA
прапор_України
2024

Генеральний партнер 2024 року

Видавництво ЮРИДИЧНА ПРАКТИКА

Карта подій

Рубрика Новини

21.10     Київ
IV Business & Legal Real Estate Forum

Актуальні питання у сфері комерційного обігу нерухомості в 2021 році висвітлять на IV Business & Legal Real Estate Forum. На заході розглянуть способи мінімізації ризиків для сторін під час купівлі‑продажу комерційної нерухомості, нові можливості для бізнесу, обговорять особистий досвід купівлі‑продажу офісного приміщення, правові проблеми, з якими можна зіткнутись у процесі придбання нерухомого майна з відкритих аукціонів, а також проаналізують правові аспекти реалізації арештованої нерухомості на торгах. Експерти галузі дадуть відповідь на запитання, чи справді в Україні розвивається судова практика з орендних правовідносин, а також розберуть різні судові кейси щодо нерухомості. Найбільші та найдосвідченіші забудовники, інвестори, девелопери та бізнесмени, юристи, народні депутати, представники державних регуляторів та судді спеціалізованих судів — найкраще зібрання фахівців у галузі Real Estate на IV Business & Legal Real Estate Forum.

Початок о 9.30
Місце проведення: Premier Palace Hotel, бул. Т. Шевченка / вул. Пушкінська, 5‑7/29


22.10     Київ
Живопис та ювелірні історії

Відвідавши LHS Gallery 22 жовтня і завітавши на відкриття персональної виставки живопису та ювелірних прикрас Галини Бодякової, ви зможете поринути в осінню казку. Сяйво коштовностей, мешканці лісових галявин, палітра золотих барв — усе це та навіть більше в LHS Gallery. Галина Бодякова працює в техніці офорта, пастелі, левкасу, олії, а також книжкової та комп’ютерної графіки. У 2017 році її картини було представлено на виставці сучасного мистец­тва в Луврі, а офорт «Я з тобою» прий­нято в колекцію Букінгемського палацу. Також її роботи зберігаються в музеї Т.Г. Шевченка (м. Пекін, КНР), в Ukrainian Museum of Canada (Saskatoon), у багатьох приватних колекціях в Україні, Польщі, США, Канаді, Франції, Німеччині тощо. Пані Бодякова членкиня Спілки художників України від 1995 року, а також лауреат конкурсу, присвяченого 50‑річчю ООН, 1996 року.

Початок о 17.00
Реєстрація за посиланням: https://b24‑xsqybb.bitrix24site.ua/crm_form_1ieuf/


27.10     Київ
Проблемні допустимості електронних доказів

За підтримки ЮК «АМБЕР» відбудеться захід, організований комітетом Асоціації адвокатів України з валютного регулювання та інвестування. На заході розглянуть проблемні питання допустимості електронних доказів під час досудового слідства та судового розгляду, аналогово‑цифрове перетворення в процесі створення електронних документів, двійкове кодування в контексті подання електронних документів, низькорівневий доступ до електронних документів тощо. До участі запрошуються судді, юристи, адвокати та представники юридичних департаментів. Асоціація адвокатів України запрошує охочих долучитися до заходу та отримати цінні поради від експертів.

Початок о 12.00
Форма для реєстрації: https://forms.gle/6PmevnnYgva7Lqxg8


27.10     Київ
«Польсько‑українські дні бізнесу»

«Польсько‑українські дні бізнесу» — це подія міжнародного формату, комунікаційний майданчик, який вже сім років об’єднує урядовців, чиновників та представників бізнес‑спільноти України, Польщі й інших країн Європи з метою покращення торговельно‑економічної співпраці та налагодження ділових контактів між країнами‑сусідами. Цьогоріч спікери форуму сфокусуються на таких питаннях: перспективи актуальних та альтернативних напрямів розвитку польсько‑української торговельно‑економічної співпраці крізь ковідну призму; нові шляхи розв’язання інфраструктурних проблем у контексті транспортного сполучення України та Польщі; innovations is coming — чи має відновлювана енергетика шанси стати осердям трансформації економіки України та що нам демонструє польський досвід.

Захід традиційно пройде під патронатом Посольства України в Республіці Польща. Організаторами форуму стали Асоціація українського бізнесу в Польщі та Юридична група EUCON.

Початок о 9.00
Реєстрація за посиланням: https://euconlaw.com/u‑kyyevi‑vidbudetsya‑mizhnarodnyj‑forum‑polsko‑ukrayinski‑dni‑biznesu/

Поділитися

Підписуйтесь на «Юридичну практику» в Facebook, Telegram, Linkedin та YouTube.

Баннер_на_сайт_тип_1
YPpicnic600x900
баннер_600_90px_2
2024
tg-10
Legal High School

Інші новини

PRAVO.UA