Карта подій — PRAVO.UA
прапор_України
2024

Генеральний партнер 2024 року

Видавництво ЮРИДИЧНА ПРАКТИКА

Карта подій

Рубрика Новини

25–27.08 Київ
Корупційні злочини

Одним із важливих аспектів сучасної правової політики в Україні є реформування системи запобігання і протидії корупції. Досягнення успіху в цьому процесі є передумовою для формування в суспільстві довіри до влади, зростання економічного потенціалу держави, покращення добробуту громадян України.

У рамках блоку «Корупційні злочини» Школи кримінальної практики Legal High School лектори проаналізують останні зміни законодавства у сфері запобігання та протидії корупції, а також свіжу практику його реалізації. Вони розкажуть, як насправді працює інститут викривачів корупції, розглянуть деякі антикорупційні кримінальні провадження, ознайомлять із роботою Національного антикорупційного бюро України, Спеціалізованої антикорупційної прокуратури та Вищого антикорупційного суду.

Початок о 12.45
Деталі за посиланням: https://lhs.net.ua


27.08 Київ
Підготовка адвоката до промови в суді

Вища школа адвокатури Національної асоціації адвокатів України організовує вебінар, присвячений підготовці адвоката до промови в суді. Зокрема, в рамках онлайн-трансляції розповідатимуть про мовний імідж адвоката, про те, що таке конгруентність та як це працює, про канали сприйняття інформації. На заході розкриють нюанси універсальної структури виступу, а також методів привернення уваги, наводячи приклади.

Початок о 11.00
Деталі за посиланням: https://unba.org.ua/events/2129-pidgotovka-advokata-do-promovi-v-sudi.html


2.09 Київ
Нюанси фінмоніторингу

«Фінмоніторинг (AML) та безпека при роботі з фіатними валютами та віртуальними активами» — перший в Україні міжнародний форум і професійна комунікаційна платформа, яка об’єднує на найвищому урядовому та бізнес-рівнях представників у сфері фінансового моніторингу з України та США.

Форум — унікальна подія, на яку запрошено спікерів із Національного банку України, Financial Action Task Force (FATF), Державної служби фінансового моніторингу України, Міністерства цифрової трансформації України, підрозділу кібербезпеки Служби безпеки України, Міністерства юстиції України, а також представників криптобірж, банків, небанківських фінансових установ, розробників і постачальників біометричних технологій.

Початок о 9.00
Деталі за посиланням: forms.gle/WNFftJUBQ5SmvWb38


3.09        Одеса
VII Південноукраїнський юридичний форум

Асоціація правників України запрошує зустріти оксамитовий сезон на VІІ Південноукраїнському юридичному форумі. Організатори заходу прагнуть об’єднати правників регіону та зосередитися на останніх тенденціях юридичної практики. У фокусі заходу: Review 2020—2021 у контексті морського права, податкових перевірок, податкової амністії, інвестицій тощо. Спікери також звернуть увагу на нові виклики для бізнесу, а саме їх корпоративний аспект, цифровізацію документообігу та інші актуальні питання.

Початок об 11.30
Місце проведення: Premier Palace Hotel Odesa, вул. Академічна, 32, м. Одеса

Поділитися

Підписуйтесь на «Юридичну практику» в Facebook, Telegram, Linkedin та YouTube.

Баннер_на_сайт_тип_1
YPpicnic600x900
баннер_600_90px_2
2024
tg-10
Legal High School

Інші новини

PRAVO.UA