Карта подій — PRAVO.UA
прапор_України
2024

Генеральний партнер 2024 року

Видавництво ЮРИДИЧНА ПРАКТИКА

Карта подій

Рубрика Новини

5.07 Київ
Презентація Антикорупційної школи НАБУ — 2021

Проєкт «Антикорупційна школа НАБУ — 2021» реалізується за підтримки Антикорупційної ініціатива ЄС — провідної антикорупційної програми підтримки в Україні, що фінансується ЄС, співфінансується і впроваджується Міністерством закордонних справ Данії. Під час заходу експерти зупиняться на питаннях щодо того, чому саме важливо боротися з корупцією, як молодь може долучатися до змін у країні та чим у цьому контексті може бути корисна Антикорупційна школа Національного антикорупційного бюро України (НАБУ).

Початок о 16.30
Реєстрація за посиланням: https://cutt.ly/HnXjxvV


6–7.07 Київ
Спецкурс для адвокатів аграрного сектору

6 та 7 липня приєднуйтесь до обговорення актуальних змін у рамках Спецкурсу для адвокатів аграрного сектору в Legal High School. Тенденції міжнародного структурування бізнесу та новели українського корпоративного і податкового права — все, про що треба знати агрохолдингам, в одному курсі.

Програма заходу передбачає обговорення таких питань, як алгоритми дій під час допитів та обшуків, нюанси захисту власника агропідприємства в кримінальних справах, окремі аспекти судового захисту прав на земельну ділянку, а також особливості аграрних розписок та інші варіанти залучення фінансування для потреб агросектору.

Початок о 11.00
Деталі за посиланням: https://lhs.net.ua


8.07 Київ
Мафія для адвокатів

Молодіжний комітет Національної асоціації адвокатів України UNBA NextGen організовує гру в мафію для адвокатів. Для того щоб трохи відірватися від паперів і нагадати собі, що літо в самому розпалі, організатори пропонують залишити офісну палітру кольорів удома та надягнути біле, по-справжньому літнє вбрання, адже саме цей колір стане кольором вечора. Гру проведе професійний ведучий, також на учасників чекатиме навчання гри від самого початку для всіх новачків, а ще аналіз кожної гри.

Початок о 19.00
Реєстрація за посиланням: https://cutt.ly/pn3dDys


9.07 Одеса
Business & Legal Infrastructure Forum

«Юридична практика» запрошує всіх охочих відвідати Business & Legal Infrastructure Forum, який відбудеться в сонячній Одесі. На учасників форуму чекатимуть максимум інсайдів щодо інвестицій в інфраструктуру, а також виступи спікерів на теми «перезавантаження» інфраструктурної основи української економіки, юрисдикційних ризиків в Україні для інвесторів, реформування судової системи як способу покращення інвестиційного клімату. Також експерти обговорять спіпрацю з лоукостами для відкриття ринку регіональних авіа­перевезень, розвиток диджитал­-інфраструктури в Україні з упровадженням технологій 4G та 5G, GR-­механізми захисту інвестицій тощо.

Початок о 9.00
Місце проведення: готель Premier Hotel Odesa, Академічна, 32

Поділитися

Підписуйтесь на «Юридичну практику» в Facebook, Telegram, Linkedin та YouTube.

Баннер_на_сайт_тип_1
YPpicnic600x900
баннер_600_90px_2
2024
tg-10
Legal High School

Інші новини

PRAVO.UA