Новини юридичних фірм — PRAVO.UA
прапор_України
2024

Генеральний партнер 2024 року

Видавництво ЮРИДИЧНА ПРАКТИКА
Головна » Юридична практика № 25-26 (1226-1227) » Новини юридичних фірм

Новини юридичних фірм

Рубрика Новини

Baker McKenzie стала юридичним радником «Райффайзен Банку Аваль» щодо запуску платформи Fairo

Київський офіс МЮФ Baker McKenzie забезпечив юридичний супровід запуску «Райффайзен Банком Аваль» проєкту з надання банківських послуг за допомогою Fairo — універсального мобільного застосунку для фрилансерів та підприємців.

Команду юристів МЮФ Baker McKenzie, що працювала над проєктом, очолювали керуючий партнер Сергій Чорний та старший юрист Максим Глотов. Ключову роль у реалізації проєкту відіграв радник Олексій Столяренко. Команда юристів надавала консультації «Райффайзен Банку Аваль» із корпоративних та регуляторних питань, а також із питань структурування проєкту, складання проєктів договорів та здійснення переговорів щодо них.


CMS консультувала Horizon Capital і «Датагруп» у зв’язку з придбанням компанії Volia

Офіс CMS Cameron McKenna Nabarro Olswang у Києві став юридичним радником Horizon Capital і «Датагруп», провідного провайдера оптоволоконної інфраструктури та цифрових послуг в Україні, у зв’язку з придбанням групи компаній Volia, одного з провідних українських провайдерів послуг кабельного телебачення та широкосмугового доступу в інтернет. Угоду підтримав мажоритарний акціонер «Датагруп», фонд під управлінням Horizon Capital.

Команду CMS очолював Грем Конлон, йому допомагала Луіс Чакар у роботі над питаннями корпоративного права, а радник Катерина Чечуліна керувала роботою з питань фінансування придбання за підтримки Христини Корпан. До складу команди також увійшли Тетяна Довгань, Ольга Бєлякова, Віталій Майнарович, Мар’яна Саєнко, Ігор Павлюков, Денис Гаценюк, Ірина Кравченко, Орест Матвійчук, Микола Гелетій, Девід Кренфілд та Наталія Наконечна.


AVELLUM — юррадник щодо продажу заводу з виробництва картону

ЮФ AVELLUM стала юридичним радником інвестиційної компанії Concorde Capital та її партнерів у зв’язку з продажем частки в розмірі 72 % в підприємстві з виробництва тарного картону.

Трансакція передбачала продаж сучасного заводу, розташованого в місті Ізяславі Хмельницької області. Concorde Capital разом із партнерами брала активну участь у будівництві заводу, а також у запуску виробництва тарного картону на заводі. ЮФ AVELLUM надала повну юридичну підтримку в погодженні та підготовці трансакційних документів, а також допомагала з процесами підписання і завершення трансакції. Команду ЮФ AVELLUM очолив партнер Юрій Нечаєв за підтримки юристів Марини Буйницької та Ірини Фонотової.

Поділитися

Підписуйтесь на «Юридичну практику» в Facebook, Telegram, Linkedin та YouTube.

Баннер_на_сайт_тип_1
YPpicnic600x900
баннер_600_90px_2
2024
tg-10
Legal High School

Інші новини

PRAVO.UA