Карта подій — PRAVO.UA
прапор_України
2024

Генеральний партнер 2024 року

Видавництво ЮРИДИЧНА ПРАКТИКА

Карта подій

Рубрика Новини

18.05 Київ
VI Форум із реструктуризації та банкрутства

«Юридична практика» запрошує всіх охочих взяти участь у VI Форумі із реструктуризації та банкрутства. Експерти обговорять, як протидіяти зловживанням у сфері банкрутства, як ефективно захищати права кредиторів у процедурах банкрутства, а також що за рік змінилося в процедурі продажу майна банкрутів. Чи стане інститут відновлення платоспроможності в Україні справжнім «рятувальним кругом» для бізнесу, що, немов корабель, розбивається об скелю економічних негараздів? Як вплинув карантин на сферу банкрутства? Як новий Кодекс України з процедур банкрутства змінив правила гри на ринку? Ці та інші важливі питання розкриють провідні спеціалісти галузі на VI Форумі із реструктуризації та банкрутства.

Початок о 9.00
Місце проведення: готель Premier Palace, бульв. Тараса Шевченка/вул. Пушкінська, 5­7


18–21.05 Київ
Спецкурс для адвокатів банківського сектора

У Legal High School розпочинається спецкурс для адвокатів банківського сектора. Врегулювання проблемної заборгованості, супровід судових спорів і захист інтересів банку в кримінальних провадженнях — невіддільна частина роботи банківського адвоката, саме тому спецкурс — чудова нагода «прокачати» свої навички! Новели правового регулювання, тенденції захисту прав споживачів фінансових послуг, зміни законодавства про фінансовий моніторинг, алгоритми перевірки клієнтів банку, актуальна практика вирішення кредитних спорів — це лише частина питань, які обговорять експерти в рамках спецкурсу.

Початок об 11.00
Деталі за посиланням: https://lhs.net.ua

 

20.05 Київ
M&A in Ukraine: Catching the Rebound

ЮФ Aequo організовує онлайн­конференцію «M&A in Ukraine: Catching the Rebound». На заході буде представлено результати комплексного дослідження ринку злиттів і поглинань (М&A) в Україні — спільного проєкту спеціалізованого авторитетного інформаційно­аналітичного ресурсу Mergermarket (Великобританія) та ЮФ Aequo. У фокусі дискусії — огляд ринку М&A в Україні та презентація результатів дослідження, фактори попиту на українські активи, процес укладання угод. Також спікери зроблять прогноз стосовно того, на що очікує ринок M&A. До участі запрошуються власники, топменеджмент, керівники юридичних департаментів великих українських та міжнародних компаній.

Початок о 10.00
Деталі за посиланням: https://ma2021.ticketforevent.com/


20.05  Київ
Бізнес­ризики — 2021

Sayenko Kharenko в партнерстві з Асоціацією професіоналів корпоративної безпеки України та ASIS Ukraine запрошують до участі в онлайн­конференції «Бізнес­ризики — 2021. Кримінально­правові ризики». Український бізнес та іноземні інвестори перебувають під тиском криміналізації тих чи інших видів діяльності, який дедалі більше посилюється, а тому питання ефективного правового захисту бізнесу є актуальним та збігається із задекларованим шляхом розвитку держави, а саме — зі створенням рівних, безпечних та прозорих умов ведення бізнесу. Захід сприятиме діалогу юридичної та бізнес­спільноти для вироблення єдиного підходу до вирішення актуальних спільних проблем.

 Початок о 15.00
Деталі за посиланням: https://criminalrisksinbusiness.ticketforevent.com/


26.05  Київ
VII Ukranian Antitrust Forum

Відомо, що в умовах глобального та гіпердинамічного середовища навіть великим компаніям складно реалізувати свої ринкові стратегії, якщо вони тільки протистоять всім конкурентам. Тому конкурентна поведінка нині дедалі більше стає певним міксом конкуренції та співпраці. Свої візії щодо розвитку конкуренційного середовища висловлять експерти VII Ukranian Antitrust Forum, який вже традиційно є найактуальнішим майданчиком для експертних обговорень. Які гучні справи останнього року досі обговорює спільнота? Чи можуть розслідування Антимонопольного комітету України використовуватись як засіб тиску на бізнес та яка відповідальність бізнесу? Ці та інші запитання — у фокусі уваги спікерів VII Ukranian Antitrust Forum.

Початок о 9.00
Місце проведення: готель Premier Palace, бульв. Тараса Шевченка/вул. Пушкінська, 5­7

Поділитися

Підписуйтесь на «Юридичну практику» в Facebook, Telegram, Linkedin та YouTube.

Баннер_на_сайт_тип_1
баннер_600_90px_2
2024
tg-10
Legal High School

Інші новини

PRAVO.UA