Новини юридичних фірм — PRAVO.UA
прапор_України
2024

Генеральний партнер 2024 року

Видавництво ЮРИДИЧНА ПРАКТИКА
Головна » Юридична практика № 19-20 (1220-1221) » Новини юридичних фірм

Новини юридичних фірм

Рубрика Новини

Asters консультує Elementum Energy та Ukraine Power Resources щодо будівництва першої черги Дністровської вітроелектростанції

Asters стала юридичним радником щодо будівництва Дністровської вітрової електростанції (ВЕС) в Одеській області. Перша черга Дністровської ВЕС потужністю 40 МВт почала комерційне виробництво електро­енергії 6 травня 2021 року. Проєкт належить Elementum Energy, дочірній компанії VR Capital, та Ukraine Power Resources, американському девелоперу проєктів у сфері відновлюваної енергетики.

Команда Asters надавала консультації Elementum Energy та Ukraine Power Resources щодо девелопменту, структурування проєкту, питань земельного та будівельного права, пов’язаних із будівництвом ВЕС, а також підготовки та проведення переговорів щодо договорів генерального підряду. Над проєктом працювали партнер Ярослав Петров, радник Анжеліка Лівіцька, старший юрист Марта Галабала та юрист Олена Січковська­Чорнобиль.

Asters також консультувала Elementum Energy з приводу купівлі мажоритарної частки Дністровської ВЕС. Над угодою працювали радник Олена Радько та старший юрист Максим Терещук.


ЮФ «Ілляшев та Партнери» захистила емблему Червоного Хреста у спорі з однією з найбільших аптечних мереж в Україні

Юридична фірма «Ілляшев та Партнери», яка представляє інтереси Товариства Червоного Хреста України, добилася визнання недійсною торговельної марки однієї з найбільших аптечних мереж.

12 квітня 2021 року Господарський суд міста Києва визнав недійсною торговельну марку за свідоцтвом № 38130, яка включає в себе зображення у вигляді червоного хреста. Понад 400 аптек мережі у 100 містах України використовували цю торговельну марку на своїх вивісках, у рекламі та на декількох сайтах в інтернеті.

Над проєктом працювали адвокат Дмитро Нікулеско та юриста Олена Середа. Юридичні послуги Товариству Червоного Хреста України фірма надавала pro bono.


DLA Piper консультує Stillfront Group у зв`язку з придбанням Game Labs Inc.

МЮФ DLA Piper стала радником Stillfront Group AB (publ) (Stillfront), провідної компанії з розробки ігор free­to­play, у зв’язку з придбанням 100 % акцій Game Labs Inc. (Game Labs). Продавці є співзасновниками та керівниками Game Labs.

Міжнародна команда МЮФ DLA Piper включала юристів зі Швеції, США та України. Українську команду очолювали партнер Алла Козаченко (корпоративне право та M&A), юридичний директор Анастасія Болховітінова (корпоративне право та M&A) та юридичний директор Наталія Кіріченко (інтелектуальна власність та технології) за участю юристів Івана Шатова (інтелектуальна власність та технології) і Анни Візняк (корпоративне право та M&A).

Поділитися

Підписуйтесь на «Юридичну практику» в Facebook, Telegram, Linkedin та YouTube.

Баннер_на_сайт_тип_1
YPpicnic600x900
баннер_600_90px_2
2024
tg-10
Legal High School

Інші новини

PRAVO.UA