Новини юридичних фірм — PRAVO.UA
прапор_України
2024

Генеральний партнер 2024 року

Видавництво ЮРИДИЧНА ПРАКТИКА
Головна » Юридична практика № 21-22 (1222-1223) » Новини юридичних фірм

Новини юридичних фірм

Рубрика Новини

Asters консультує групу кредиторів ad hoc щодо фінансової реструктуризації ДТЕК

Asters стала юридичним радником із питань українського права групи кредиторів ad hoc щодо успішної реструктуризації заборгованості ДТЕК, найбільшої приватної вертикально інтегрованої енергетичної компанії України, на суму 2,066 млрд доларів США.

За підсумками короткого слухання 14 травня 2021 року Високий суд Англії та Уельсу дав дозвіл на застосування двох взаємопов’язаних механізмів реструктуризації для DTEK Energy B.V. та DTEK Finance PLC. Умови реструктуризації погодили 100 % кредиторів, що взяли участь у голосуванні, вони дали змогу групі ДТЕК конвертувати наявну заборгованість перед кредиторами та власниками облігацій на суму 2,066 млрд доларів США в нові облігації, випущені компанією DTEK Energy B.V.

Над проєктом працювала команда практики реструктуризації Asters під керівництвом партнера Ірини Поканай у складі радника Габріела Асланяна та юристів Інни Бондаренко і Вікторії Загреби. До проєкту також було залучено команду з енергетичного права (партнер Ярослав Петров і старший юрист Марта Галабала), а також партнера Олексія Дем’яненка (корпоративне право), партнера Ігоря Свечкаря (антимонопольні аспекти), партнера Маркіяна Ключковського і радника Дмитра Шемеліна (питання транскордонного вирішення спорів).

Головним юридичним радником проєкту стала міжнародна юридична фірма Hogan Lovells.


AVELLUM консультувала A­Development щодо будівництва багатофункціонального комплексу в Києві

ЮФ AVELLUM стала юридичним радником А­Development щодо будівництва комплексу в центрі Києва в рамках спільної інвестиції з бізнес­партнером.

Комплекс поряд зі станцією метро «Арсенальна» складатиметься з великого торгівельного простору, бізнес­центру, апартаментів і багаторівневого підземного паркінгу та матиме загальну площу понад 55 000 кв.м.

Команда ЮФ AVELLUM супроводжувала структурування трансакції та брала участь у переговорах між інвесторами. Також команда ЮФ AVELLUM готувала й погоджувала зі сторонами всі необхідні трансакційні документи, включно з корпоративним договором, інвестиційними договорами, договорами купівлі­продажу частки, купівлі­продажу нерухомості (зокрема, земельних ділянок) і договорами сервітутів.

Команду ЮФ AVELLUM очолили партнери Юрій Нечаєв і Максим Максименко за вагомої підтримки юристів Дарини Михайленко, Дмитра Радзівона, Інни Ербелідзе та Ростислава Мушки.


Sayenko Kharenko — юридичний радник у зв’язку з випуском єврооблігацій України

Sayenko Kharenko стала юридичним радником BNP Paribas, Deutsche Bank, Goldman Sachs і JPMorgan, лід­менеджерів нового випуску єврооблігацій України на суму 1,25 млрд доларів США з дохідністю 6,875 %. Облігації було випущено з терміном погашення через вісім років та розміщено на Лондонській фондовій біржі.

Партнер Ігор Лозенко очолив команду, що складалася з юристів Олеся Трачука і Владислави Міцай та молодшого юриста Олександра Мотіна.

Поділитися

Підписуйтесь на «Юридичну практику» в Facebook, Telegram, Linkedin та YouTube.

Баннер_на_сайт_тип_1
баннер_600_90px_2
2024
tg-10
Legal High School

Інші новини

PRAVO.UA