Карта подій — PRAVO.UA
прапор_України
2024

Генеральний партнер 2024 року

Видавництво ЮРИДИЧНА ПРАКТИКА

Карта подій

Рубрика Новини

4.06 Київ
Legal Awards

Редакція газети «Юридична практика» має честь запросити вас до участі в церемонії нагородження Юридичною премією 2021 року! Серед оголошених номінацій — найкращі юристи та юридичні фірми року у сферах корпоративного права та M&A, податків, банківського і фінансового права, судової практики, кримінального права. Також буде названо лідерів юридичного консультування у сферах енергетики, аграрного бізнесу, медицини і фармацевтики, нерухомості та будівництва. Серед нових номінацій — найкращі юридичні фірми у сферах спортивного права і міжнародного податкового структурування, провідні IT­юристи. Окремими нагородами буде відзначено GR­активності та ініціативи Pro Bono юридичних фірм.

Початок о 18.00
Деталі за посиланням: https://pravo.ua/event/awards2021


7–9.06 Киев
Будівництво та дизайн. Юридичні складові успішного проєкту

Як будувати успішно та юридично грамотно? Про це розкажуть експерти освітнього блоку «Будівництво та дизайн. Юридичні складові успішного проєкту», який викладатимуть 7, 8 та 9 червня 2021 року в Legal High School. Блок складається з трьох модулів: «Юридичний супровід будівництва», «Операції з нерухомістю», «Дизайн у законі». Лектори ознайомлять слухачів із нюансами правового аудиту земельної ділянки та об’єкта нерухомості, юридичного аналізу об’єктів інвестування в будівництво, практикою узаконення «самобудов». Також експерти розглянуть юридичний документообіг у будівельному проєкті, судову практику щодо особливостей оподаткування в будівельній галузі, особливості мінімізації юридичних ризиків під час роботи з контрагентами будівельних компаній тощо.

Початок о 10.00
Деталі за посиланням: https://lhs.net.ua


9.06 Київ
Тренди зовнішньоекономічних контрактів для захисту бізнесу

KPMG Insight Academy пропонує взяти участь у вебінарі, на якому експерти будуть обговорювати основні тренди зовнішньоекономічних контрактів для захисту бізнесу. Зокрема, вони розкажуть про ключові відмінності експортних та імпортних контрактів та умови їх реалізації, тенденції в зовнішньоекономічних контрактах у світовій торгівлі. Окрім цього, спікери поділяться рекомендаціями щодо складання контрактів із метою мінімізації ризиків для бізнесу, а також лайфхаками для їх коректного складання із застосуванням правил Інкотермс.

Початок о 11.00
Реєстрація на захід: https://bit.ly/3w8DgCm


9.06 Київ
Конституційна скарга як інструмент захисту від дискримінації

Координатор проєктів ОБСЄ в Україні продовжує просвітницьку роботу щодо підвищення обізнаності громадянського суспільства стосовно практичного та гендерного аспекту конституційної скарги та запрошує всіх вмотивованих юристів, які зацікавлені в практичних аспектах підготовки та подання конституційної скарги, а також цікавляться її гендерним виміром, взяти участь у відкритому онлайн­тренінгу «Гендер, гідність, рівність. Конституційна скарга як інструмент захисту від дискримінації». Тренінг буде також корисним правозахисникам і представникам юридичних клінік для подальшого використання отриманих знань із метою надання якісної допомоги членам уразливих груп щодо ефективного доступу до конституційної скарги.

Початок о 9.00
Реєстрація на захід: https://forms.gle/DBGiNkrQ4QSLMYqk6

Поділитися

Підписуйтесь на «Юридичну практику» в Facebook, Telegram, Linkedin та YouTube.

Баннер_на_сайт_тип_1
YPpicnic600x900
баннер_600_90px_2
2024
tg-10
Legal High School

Інші новини

PRAVO.UA