Новини юридичних фірм — PRAVO.UA
прапор_України
2024

Генеральний партнер 2024 року

Видавництво ЮРИДИЧНА ПРАКТИКА
Головна » Юридична практика № 29-30 (1230-1231) » Новини юридичних фірм

Новини юридичних фірм

Рубрика Новини

AVELLUM консультувала Interpipe щодо випуску єврооблігацій

ЮФ AVELLUM стала юридичним радником Interpipe Holdings Plc із питань українського права у зв’язку з випуском облігацій на суму 300 млн дол. США з дохідністю 8,375 % та з погашенням у 2026 році. Лістинг цих єврооблігацій здійснюється на Люксембурзькій фондовій біржі.

Goldman Sachs International та J.P. Morgan біли спільними лід-менеджерами та спільними букранерами випуску.

Команду ЮФ AVELLUM очолив старший партнер Гліб Бондар за підтримки старшого юриста Анастасії Воронової та юристів Олега Країнського, Анни Михальової та Мар’яни Веремчук.


CMS стала юридичним радником Stakelogic у зв’язку з отриманням ліцензії на провадження діяльності з надання послуг у сфері азартних ігор

CMS Cameron McKenna Nabarro Olswang у Києві забезпечила компанії Stakelogic юридичний супровід усього процесу видачі ліцензії Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей. Компанія Stakelogic стала одним із перших ліцензованих постачальників послуг у сфері азартних ігор в Україні.

Stakelogic є міжнародною компанією з розробки програмного забезпечення повного циклу, яка самостійно розробляє елементи власних ігор (графіку, анімацію, звуки та користувацький інтерфейс).

До складу команди CMS, яка консультувала компанію Stakelogic, увійшли партнерка Ольга Бєлякова, старший юрист Микола Гелетій та юрист Олександр Ситник.


Hillmont Partners здобула нові перемоги в національних судах на користь українського офісу транснаціональної агропромислової корпорації

Адвокати Hillmont Partners продовжують захищати інтереси компанії групи Delta Wilmar в Україні в низці складних судових спорів у національних судах. Зокрема, здійснюють супровід клієнта у спорах щодо стягнення штрафних санкцій із недобросовісного постачальника сільськогосподарської продукції.

Наразі команда Hillmont Partners здобула дві перші перемоги у спорі з недобросовісним постачальником. Суд задовільнив позовні вимоги компанії в повному обсязі та постановив стягнути штрафні санкції в розмірі понад 2 млн грн з недобросовісного постачальника, який не виконав свої зобов’язання перед клієнтом за форвардними договорами.

Робота адвокатів фірми в частині захисту інтересів клієнта у решті спорів із недобросовісним контрагентом триває. Інтереси компанії групи Delta Wilmar у судових органах представляють радник Ігор Пугайко та юрист Олександр Воронцов.


Sayenko Kharenko — юридичний радник у зв’язку з дебютним випуском єврооблігацій Укравтодору

Sayenko Kharenko стала українським юридичним радником J.P. Morgan, Dragon Capital і «Укрексімбанку», менеджерів випуску єврооблігацій на суму 700 мільйонів доларів США Державним агентством автомобільних доріг України (Укравтодор). Облігації підлягають погашенню в 2028 році з амортизаційними платежами починаючи з 2026 року.

Залучені від випуску кошти підуть на фінансування проєктів із будівництва і ремонту доріг, якими управляє Укравтодор. За результатами прайсингу купон випуску становив 6,25 %, що є найнижчим показником для суверенних і квазісуверенних випусків для України за останнє десятиліття. Ця угода також знаменує собою перший прямий випуск єврооблігацій, здійснений українським органом влади під державну гарантію.

Команду Sayenko Kharenko, яка працювала над проєктом, очолював партнер Ігор Лозенко, до її складу входили юристи Олесь Трачук, Владислава Міцай, молодший юрист Олександр Мотін і старший юрист із податкових питань Антон Керімов-Вараницький.


Asters є консультантом Міжнародної фінансової корпорації щодо фінансування міста Запоріжжя

Asters стала юридичним радником із питань українського права Міжнародної фінансової корпорації (МФК), члена Групи Світового банку, у зв’язку з наданням кредиту на суму до 35 млн євро місту Запоріжжю.

Для підтримки зусиль міста з покращення якості життя його мешканців фінансування МФК забезпечить реконструкцію до 2 км доріг, придбання сучасних акумуляторних електротролейбусів і електробусів, а також модернізацію інфраструктури міського електротранспорту. Крім того, буде встановлено інформаційні табло з даними про умови дорожнього руху для мінімізації часу в дорозі. Кредит складається з 33 млн євро власного фінансування МФК та 2 млн євро у формі змішаного фінансування від Фонду чистих технологій.

Над проєктом працювала команда практики банківського та фінансового права Asters у складі партнера Ірини Поканай, радника Габріела Асланяна та юристів Інни Бондаренко і Вікторії Загреби.

Поділитися

Підписуйтесь на «Юридичну практику» в Facebook, Telegram, Linkedin та YouTube.

Баннер_на_сайт_тип_1
баннер_600_90px_2
2024
tg-10
Legal High School

Інші новини

PRAVO.UA