Газеті «Юридическая практика» — 25 років — PRAVO.UA
прапор_України
2024

Генеральний партнер 2024 року

Видавництво ЮРИДИЧНА ПРАКТИКА
Головна » Український адвокат №3-4 (163-164) » Газеті «Юридическая практика» — 25 років

Газеті «Юридическая практика» — 25 років

Рубрика Новини

Свій 25-річний ювілей газета «Юридическая практика» відсвяткувала, турбуючись про екологію довкілля. 14 березня, напередодні дня виходу у світ першого випуску газети, у центрі міста Києва, на бульварі Тараса Шевченка, з’явилася символічна алея «Юридичної практики» — алея молодих пірамідальних тополь. Це місце, як і юридичний ринок України, створено зусиллями провідних юристів країни.

Оскільки розташування алеї не дозволяє стихійного засадження, всі дії були погоджені з «Київзеленбудом», який сприяв появі оновленої алеї на зеленій мапі столиці. Власне, партнери з «Київзеленбуду» надалі самотужки опікуватимуться доглядом за новими насадженнями та моделюванням їхнього зовнішнього вигляду.

Загалом до екоініціативи з нагоди 25-річчя газети доєдналися 27 юридичних фірм, кожна з яких подарувала тополю місту, зокрема, це — AEQUO, «Алєксєєв, Боярчуков та Партнери», «АМБЕР», «Антіка», Arzinger, AVELLUM, AVER LEX, «Дубинський і Ошарова», «ECO-Безпека», EQUITY, EUCON, EVERLEGAL, GOLAW, GRACERS law firm, «Грамацький і Партнери», ILF, «Ілляшев і Партнери», JN Legal, Juscutum, LEZO, MORIS, «Пахаренко і Партнери», Pavlenko Legal Group, «Правова і економічна безпека», SENSUM, «Вдовичен і Партнери», «Всеукраїнська асоціація адвокатів».

Поділитися

Підписуйтесь на «Юридичну практику» в Facebook, Telegram, Linkedin та YouTube.

Баннер_на_сайт_тип_1
YPpicnic600x900
баннер_600_90px_2
2024
tg-10
Legal High School

Інші новини

PRAVO.UA