Юридична група LCF розширює бізнес — PRAVO.UA
прапор_України
2024

Генеральний партнер 2024 року

Видавництво ЮРИДИЧНА ПРАКТИКА
Головна » Український адвокат №3-4 (163-164) » Юридична група LCF розширює бізнес

Юридична група LCF розширює бізнес

Рубрика Новини

Юридична група LCF, лідер у практиці судового представництва, повідомила про приєднання команд ЮФ Evris та АО «Шевердін і Партнери» і у зв’язку з цим про запровадженням таких нових практик: податкове право, антимонопольне та конкурентне право, право інтелектуальної власності, а також кримінальне право та транскордонні розслідування.

Таке розширення надасть додаткові переваги клієнтам компанії, особливо в період глобальної кризи.

У результаті приєднання Юридична група LCF об’єднає понад 60 юристів, з яких дев’ятеро — партнери. При цьому керуючий склад залишається незмінним: Анна Огренчук — керівний партнер — та Артем Стоянов — старший партнер.

Також до числа партнерів увій­шли: Олена Волянська (банкрутство та реструктуризація), Юлія Атаманова (міжнародний арбіт­раж, комерційні та корпоративні спори), Ігор Кравцов (транскордонні судові спори), Сергій Бенедисюк (корпоративне право, M&A та антимонопольне право), Андрій Реун (податкове право), Олександр Молотай (інтелектуальна власність), Максим Шевердін (кримінальне право та транскордонні розслідування). У статусі радників у компанії працюватимуть: Тетяна Ігнатенко (судова практика), Олександр Бірюков (банкрутство та відновлення платоспроможності), Іван Бондарчук (практика енергетики та природних ресурсів).

«Ми готувалися до розширення, але глобальні зміни змусили нас пришвидшитися. Ми завжди орієнтуємося, у першу чергу, на потреби клієнтів та динаміку розвитку їхнього бізнесу. А приєднання до нашої команди нових експертів — це потужний крок уперед до взаємовигідної синергії на ринку», — переконана Анна Огренчук, керівний партнер LCF.

Поділитися

Підписуйтесь на «Юридичну практику» в Facebook, Telegram, Linkedin та YouTube.

Баннер_на_сайт_тип_1
YPpicnic600x900
баннер_600_90px_2
2024
tg-10
Legal High School

Інші новини

PRAVO.UA