Усі радощі життя — PRAVO.UA
прапор_України
2024

Генеральний партнер 2024 року

Видавництво ЮРИДИЧНА ПРАКТИКА

Усі радощі життя

Рубрика Читайте!
Невигадана історія життя адвоката Олександра Камаєва

(1981)
Павло Кодочигов

Люди звикли скаржитися на життя та звинувачувати у своїх невдачах обставини чи інших людей. Та дуже рідко скаржники використовують свій потенціал, щоб досягти того, чого бажають.

Ця книга про реальну людину — адвоката Олександра Камаєва, про його життя та велику невдачу, якої він не помітив.

Дуже рівний та простий сюжет, записаний автором, наповнений побутовими подробицями. Як майбутній адвокат народився у незаможній, проте великій та дружній сім’ї в селі на Уралі. Як ріс, як з ним поводилися рідні і близькі, як він працював нарівні зі своїми братами: роботи у селах завжди вистачає. Його дитинство було сповнене звичайних хлоп’ячих радощів: бігав з хлоп’ятами полями та ярами за селом, лазив по деревах, купався, катався на лижах. Словом, дитинство звичайного хлоп’яка повоєнного часу.

Щоправда, школи Олександру закінчити не вдалося, однак це не стало перепоною пройти навчання на юридичних курсах, а затим і в університеті, юридичний факультет якого герой роману закінчив з відзнакою. Потім були роки кропіткої і часом рутинної адвокатської практики, їх понад тридцять у кар’єрі героя. Мав повагу серед колег та хорошу репутацію у клієнтів.

Звичайна і, можливо, банальна історія, яка, на перший погляд, не заслуговує особливої уваги, якби не одне «але». Від народження Олександр Камаєв був сліпим.

Тому це не просто біографічна повість, а опис долі дуже впертої і відкритої до життя людини, яку на шляху до мрії — звичайного життя, як у всіх, — не зупинила навіть така вада, як повна відсутність зору.

Поділитися

Підписуйтесь на «Юридичну практику» в Facebook, Telegram, Linkedin та YouTube.

Баннер_на_сайт_тип_1
YPpicnic600x900
баннер_600_90px_2
2024
tg-10
Legal High School

Інші новини

PRAVO.UA