НААУ створила два нові комітети — PRAVO.UA
прапор_України
2024

Генеральний партнер 2024 року

Видавництво ЮРИДИЧНА ПРАКТИКА
Головна » Український адвокат №3-4 (163-164) » НААУ створила два нові комітети

НААУ створила два нові комітети

Рубрика Новини

 

Розпорядженням голови Національної асоціації адвокатів України створено Комітет з господарського права та процесу, головою якого призначено Сергія Тюріна, адвоката, керівного партнера INSTATE GROUP.

«Станом на сьогодні господарсько-правові відносини — одні з найбільш динамічних на теренах України, беручи до уваги кількість правочинів, що вчиняються у відповідній сфері. Тисячі господарських договорів укладаються щодня, сотні тисяч робіт виконуються щотижня, мільйони одиниць товару виробляються щомісяця на виконання відповідних договорів. Значна частина зазначених правовідносин потребує досудового та судового врегулювання за участю адвокатів. Тож новостворений Комітет буде відповідальним, зокрема, за обмін досвідом між адвокатами у сфері господарського права та процесу», — зазначив пан Тюрін.

Крім того, 14 квітня 2020 року було створено й Комітет з медіа та рекламного права, який очолила адвокатка Людмила Опришко. Пані Опришко — медіа-юристка ГО «Платформа прав людини», має понад 25 років досвіду адвокатської роботи.

«Ми живемо у світі, що швидко змінюється. Медіа та цифрові технології відіграють у цьому провідну роль. Вони рухають країни вперед, спонукаючи змінювати правила гри, в тому числі законодавство та судову практику. Можливо, через це медіаправо є однією з тих галузей, що швидко розвивається, створюючи широке поле діяльності для юристів. І адвокатура не стоїть осторонь цих процесів», — прокоментувала Людмила Опришко.

Поділитися

Підписуйтесь на «Юридичну практику» в Facebook, Telegram, Linkedin та YouTube.

Баннер_на_сайт_тип_1
YPpicnic600x900
баннер_600_90px_2
2024
tg-10
Legal High School

Інші новини

PRAVO.UA