Мільярди — PRAVO.UA
прапор_України
2024

Генеральний партнер 2024 року

Видавництво ЮРИДИЧНА ПРАКТИКА

Мільярди

Рубрика Дивіться!
Ти повинен обрати, на чиєму ти боці

(4 сезон — березень 2019 року)
Режисер: Колін Баксі

В основу сюжету покладено протистояння впливового мільярдера з Уолл-стріт і окружного прокурора. Перед глядачами постає захоплююча історія, героїв якої важко назвати хорошими чи поганими. Як і в реальному житті, в кожному персонажі ми бачимо і достойні, і аморальні риси. Прокурор Чак Роадс — слуга закону, що опустився до банальної помсти. Багатий фінансист Боббі Аксельрод — безпринципний аферист, але відданий чоловік і люблячий батько. Відсутність поділу на «чорне» та «біле», життєвість та актуальність роблять «Мільярди» одним із найкращих серіалів сучасності.

Прокурор починає справжнє полювання на бізнесмена, але мета цього переслідування не має нічого спільного із встановленням справедливості. Адже Чак Роадс бажає самоствердитися і побудувати кар’єру завдяки гучному процесу, а також помститися за особисті образи. Пікантності ситуації додає той факт, що дружина прокурора працює в компанії опонента. Утім, його жертва Аксельрод, пройшовши довгий шлях до багатства і влади, побудував мільярдну імперію з нуля, не збирається так просто здаватися.

Колеги, друзі і навіть сім’я головних героїв стають безпорадними маріонетками на полі запеклого протистояння бізнесу і закону.

Сутичка хоч і закінчується обопільною поразкою, в новому сезоні драматична боротьба продовжується. Тепер суперник бізнесмена постає перед глядачами в іншій ролі — Чак Роадс залишає державну службу і відкриває юридичну фірму.

Поділитися

Підписуйтесь на «Юридичну практику» в Facebook, Telegram, Linkedin та YouTube.

Баннер_на_сайт_тип_1
YPpicnic600x900
баннер_600_90px_2
2024
tg-10
Legal High School

Інші новини

PRAVO.UA