Порядок дій у разі відкликання скарги на адвоката обговорили — PRAVO.UA
прапор_України
2024

Генеральний партнер 2024 року

Видавництво ЮРИДИЧНА ПРАКТИКА
Головна » Український адвокат №6 » Порядок дій у разі відкликання скарги на адвоката обговорили

Порядок дій у разі відкликання скарги на адвоката обговорили

Рубрика Новини

У випадках, коли скаржник відкликав скаргу, дисциплінарна палата КДКА, що розглядала справу, повинна здійснити певні процесуальні дії. У тому числі, аби дотримати прав та законних інтересів усіх учасників. І, як засвідчує практика, не всі коректно розуміють і реалізують необхідний у таких випадках порядок дій.

Деякі проблемні питання дисциплінарного провадження щодо адвокатів 29 травня ц.р. обговорили під час робочої наради голова ВКДКА Сергій Вилков, голова секретаріату ВКДКА Віктор Вовнюк та голова КДКА Київської області Володимир Поліщук.

«У практиці застосування профільного Закону «Про адвокатуру та адвокатську діяльність», а також рішень органів професійного самоврядування у членів як кваліфікаційних, так і дисциплінарних палат КДКА регіонів іноді виникають питання, пов’язані з належною реалізацією тих або інших повноважень, — зауважив Сергій Вилков. — Звісно, ми маємо оперативно реагувати на наявні проблеми, надавати методичну допомогу, а у разі необхідності — також виходити з пропозиціями щодо розв’язання системних проблем на нормативному рівні».

 

 

Поділитися

Підписуйтесь на «Юридичну практику» в Facebook, Telegram, Linkedin та YouTube.

Баннер_на_сайт_тип_1
YPpicnic600x900
баннер_600_90px_2
2024
tg-10
Legal High School

Інші новини

PRAVO.UA