Олександр Лисак та Ярослав Зейкан презентують «Адвокатську техніку» — PRAVO.UA
прапор_України
2024

Генеральний партнер 2024 року

Видавництво ЮРИДИЧНА ПРАКТИКА
Головна » Український адвокат №12 » Олександр Лисак та Ярослав Зейкан презентують «Адвокатську техніку»

Олександр Лисак та Ярослав Зейкан презентують «Адвокатську техніку»

Рубрика Новини

Партнери компанії ЮК EQUITY Олександр Лисак та Ярослав Зейкан пропонують адвокатській спільноті друге спільне видання — книгу «Адвокатська техніка». Автори розкривають питання адвокатської техніки — недослідженої теми в системі правничої науки, але вкрай необхідної для практичної діяльності адвоката, захисника.

Для написання книги було використано поради з посібника американського адвоката Джеррі Спенса «Настольная книга адвоката: искусство защиты в суде», а також матеріали про допит свідків, підготовлені професором Джуді Поттер Університету штату Мен для Поморського державного університету (Росія), одержані авторами у приватному порядку. Запозичення текстів допитів, поданих авторами зі США, надає можливість порівняти роботу захисника в умовах американського процесу.

До книги включені також приклади з американської практики, розміщені в навчальному посібнику для прокурорів «Мистецтво виступів у суді», який ґрунтується на працях американських авторів Томаса А. Мауі, Річарда Вайза, Мартіна Мейфера, Баррі Кушмана, Дороті Клей Сімс. Щодо питань техніки і тактики перехресного допиту, були використані матеріали з книги О.С. Олександрова, С.П. Гришіна, Я.П. Зейкана «Перехресний допит в суді».

Поділитися

Підписуйтесь на «Юридичну практику» в Facebook, Telegram, Linkedin та YouTube.

Баннер_на_сайт_тип_1
YPpicnic600x900
баннер_600_90px_2
2024
tg-10
Legal High School

Інші новини

PRAVO.UA