Особистий офіс — PRAVO.UA
прапор_України
2024

Генеральний партнер 2024 року

Видавництво ЮРИДИЧНА ПРАКТИКА

Особистий офіс

Рубрика Офіс
Baker McKenzie

Коли чуєш слова «міжнародна юридична фірма», уява малює потужну машину для пошуку правових рішень, в якій кожен юрист — партнер, керівник практики, стажер — малесенький гвинтик, призначення якого — працювати. Та коли потрапляєш до київського офісу міжнародної юридичної фірми Baker McKenzie, видається, що зайшов до затишної домівки. Ні, юристи дійсно працюють над серйозними справами як злагоджений механізм, та кожен має особистий простір для вираження своєї індивідуальності.

Офіс Baker McKenzie з 2006 року оселився в БЦ «Ренесанс» — будівлі колишнього комерційного училища, яка віднесена до пам’яток архітектури неоренесансу кінця ХІХ сторіччя, і сьогодні займає майже увесь четвертий поверх споруди. Відвідувачі офісу одразу потрапляють до просторої зони рецепшн. Тут зручно зачекати на зустріч і можна навіть провести швидкі переговори. З холу відкривається доступ
до чотирьох кімнат переговорів, дві з яких за потреби об’єднуються в один просторий зал. Те, що в офісі підтримують атмосферу домашнього затишку, відчутно одразу. Оскільки ми завітали напередодні зимових свят, офіс якраз прикрашали різдвяно-новорічною атрибутикою, встановлювали ялинку з гірляндою світлин працівників.

Робочі зони розташовано по обидва боки холу. За часів моди на опенспейси офіс спроєктований з окремими кабінетами вздовж та по центру довгих коридорів. Таким чином, в одному кабінеті працюють по двоє-троє осіб, тоді як партнери і радники насолоджуються тишею роботи в окремих кабінетах. У невеличких комфортних відкритих просторах працюють помічники практик і стажисти. Та й це, мабуть, не надовго. Адже найближчим часом офіс планують розширити на весь четвертий поверх будівлі, та ще й обладнати місця для відпочинку та неформального спілкування колег.

Особистий простір у Baker  McKenzie цінують і жодним чином не обмежують самовираження. Хтось розміщує фотографії рідних та малюнки й поробки дітей, хтось — створює зелений куточок, а в одному з кабінетів розмістилася навіть «Платформа 93/4» і все витримане у дусі книг про Гаррі Поттера. Зони загального користування також використовуються як галереї — для фотографій зі спільних робочих та неформальних заходів, привітань іменинників. Партнери підтримують таке самовираження, адже хороший настрій працівника — запорука його продуктивності, і у своїх кабінетах прикрашають стіни малюнками дітей.

 

Особливості офісу:

  •  Розташування у самому серці міста
  •  Старовинна будівля кінця XIX сторіччя
  •  Кабінетна система на одне-два робочих місця
  •  Особистий простір та свобода самовираження для кожного

Поділитися

Підписуйтесь на «Юридичну практику» в Facebook, Telegram, Linkedin та YouTube.

Баннер_на_сайт_тип_1
YPpicnic600x900
баннер_600_90px_2
2024
tg-10
Legal High School

Інші новини

PRAVO.UA