Правда про справу Гаррі Квеберта — PRAVO.UA
прапор_України
2024

Генеральний партнер 2024 року

Видавництво ЮРИДИЧНА ПРАКТИКА
Головна » Український адвокат №12 » Правда про справу Гаррі Квеберта

Правда про справу Гаррі Квеберта

Рубрика Читайте!
Правда буває не одна

(2012)
Діккер Жоель

 

Молодий письменник Маркус Ґольдман дебютував зі своїм першим романом так гучно, що здається — світова слава біля його ніг. Щоправда, друга книжка ніяк не пишеться, а вдячні читачі от­от оберуть нового кумира. Маркус звертається за допомогою до свого наставника — одного з найвідоміших авторів сучасності Гаррі Квеберта. Та, крім цінних порад, як подолати страх чистого аркуша та написати другий бестселер, отримує від нього ще й кримінальну історію. Квеберта звинувачують у вбивстві 33 ­річної давності.

Маркус береться розслідувати справу. І виявляється, що правда про Гаррі Квеберта може бути не одна. І щоразу, коли здається, що всі пазли складено, винних знайдено, а мотив очевидний, з’являється новий факт, який перевертає все дороги дригом.

Книга «Правда про справу Гаррі Квеберта» одразу стала бестселером у Франції і принесла своєму автору, на той час 27 ­річному Жоелю Діккеру, Гран­прі Французької академії за найкращий роман і Гонкурівську премію ліцеїстів. А потім цей роман підкорив і решту світу: його переклали понад 30 мовами. Українською книгу можна прочитати у перекладі Леоніда Кононовича («Видавництво Старого Лева», 2017 рік).

Поділитися

Підписуйтесь на «Юридичну практику» в Facebook, Telegram, Linkedin та YouTube.

Баннер_на_сайт_тип_1
YPpicnic600x900
баннер_600_90px_2
2024
tg-10
Legal High School

Інші новини

PRAVO.UA