Курс на підвищення — PRAVO.UA
прапор_України
2024

Генеральний партнер 2024 року

Видавництво ЮРИДИЧНА ПРАКТИКА
Головна » Український адвокат №12 » Курс на підвищення

Курс на підвищення

Рубрика Новини
Рада адвокатів м. Києва провела семінар з підвищення кваліфікації для понад 400 адвокатів

Напередодні професійного свята і, ніби підбиваючи підсумки року, що минає, 17 грудня 2019 року Рада адвокатів м. Києва провела семінар з підвищення кваліфікації адвокатів. Зареєструватися та відвідати захід могли адвокати з будь-яких регіонів — місць вистачало на всіх, адже було заброньовано конференц-зал Державної податкової служби України.

Понад 400 адвокатів змогли не тільки поспілкуватися з колегами, здобути знання, але й отримати необхідні залікові бали підвищення кваліфікації з різних галузей, зок­рема адвокатської етики. Нагадаємо, згідно з Порядком підвищення кваліфікації адвокатами України у редакції від 1 липня 2019 року, з 10 (для молодих адвокатів — 16) залікових балів на рік щонайменше два бали щороку повинні бути саме з цієї тематики.

Тож до уваги присутніх були лекції з актуальної практики Верховного Суду у кредитних правовідносинах, правових аспектів конфіскації активів, нюансів екстрадиційного процесу, забезпечення та протидії порушенням права адвоката на інформацію, правил надання правової допомоги за договором.

Лекторами виступили: член Ради адвокатів м. Києва Олександр Дульський, суддя Касаційного цивільного суду у складі Верховного Суду Ольга Ступак, голова Секретаріату Ради адвокатів м. Києва Вікторія Омелян, заступниця голови Вищої кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури Любов Крупнова, член Ради адвокатів м. Києва Надія Корінна та голова Комітету з питань безоплатної правової допомоги НААУ Олександр Дроздов.

Поділитися

Підписуйтесь на «Юридичну практику» в Facebook, Telegram, Linkedin та YouTube.

Баннер_на_сайт_тип_1
YPpicnic600x900
баннер_600_90px_2
2024
tg-10
Legal High School

Інші новини

PRAVO.UA