У колі — друзі — PRAVO.UA
прапор_України
2024

Генеральний партнер 2024 року

Видавництво ЮРИДИЧНА ПРАКТИКА

У колі — друзі

Рубрика Новини
Адвокати Київщини відсвяткували День адвокатури

Адвокати Київщини відсвяткували День адвокатури, вручивши нагороди найкращим представникам професії та презентувавши нову символіку. На урочисте дійство з нагоди професійного свята Рада адвокатів регіону зібрала чимало адвокатів.

Традиційна офіційна частина була насичена відзначенням найбільш достойних представників спільноти. Голова Ради Петро Бойко вручав нагороди як від імені Національної асоціації адвокатів України, так і від Ради адвокатів Київської області. Крім того, на святі презентували оновлену айдентику регіонального самоврядування. На логотипі все так само — щит як символ захисту та конфедератка як символ розуму, але тепер вони стали більш сучасними, отримали золоті лінії та 3D-ефект. Доволі символічно, що новий логотип виклав із 500 кубиків Рубика призер та переможець зі складання цієї головоломки.

Не забули за святкуванням і про адвокатів-ветеранів. На благодійний аукціон було виставлено розшиту бісером сорочку. Вишивала лот голова дисциплінарної палати кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури Єлизавета Лісниченко.

Розважальна програма також була на будь-які смаки: спів оперної діви під музику лазерної арфи, виступ рок-гурту, танці балетної трупи, театральна постановка «Дитячий садочок 95» за участю акторів-адвокатів та, з огляду на назву заходу «Віденський бал», — бальні танці.

Поділитися

Підписуйтесь на «Юридичну практику» в Facebook, Telegram, Linkedin та YouTube.

Баннер_на_сайт_тип_1
YPpicnic600x900
баннер_600_90px_2
2024
tg-10
Legal High School

Інші новини

PRAVO.UA