На юридичний лад — PRAVO.UA
прапор_України
2024

Генеральний партнер 2024 року

Видавництво ЮРИДИЧНА ПРАКТИКА

На юридичний лад

Рубрика Офіс

Коли йдеться про складні юридичні справи, кожна деталь має значення. Зок­рема, комфортний офіс, в якому хочеться створювати юридичні шедеври, працюючи над справою клієнта, якою б вона не була: кримінальною, господарською чи цивільною…

До таких можна віднести офіс адвокатського об’єднання ARIO, який заворожує продуманістю деталей: розташований на трьох поверхах старовинного будинку, не великий за площею, проте комфортний з перших кроків сходами угору.

Оздоблення виконане у мінімалістичному стилі, приховані шафи, функціональні полички та ніші, ніби підштовхують до вільного креативу. Однак тут усе ж таки працюють адвокати. А тому не обій­шлося й без класичних «юридичних» атрибутів: статуї Феміди, старовинного телефону.

Темні, переважно сірі, стіни компенсовані за рахунок продуманого освітлення, яке допомагає розставити акценти: за потреби налаштовує на динамічну роботу команди над проєктом або створює комфортну приватність для спілкування з клієнтами.

Переговірних кілька, вони різноформатні. Велика, відгороджена склом у центрі офісу, — тут можна обговорити у розширеному форматі проєкт або навіть провести загальне зібрання команди, зокрема через повноцінний відеоконференс. Є й закрита переговірна кімната для конфіденційного спілкування. Одразу відчувається: тут вміють зберігати таємниці клієнтів.

Третій поверх офісу розпланований у форматі оупенспейс, аби ніщо не заважало колективному розуму. Проте працювати можна як за своїм робочим столом, так і в зручному кріслі чи навіть (за гарної погоди) на балкончику, смакуючи каву. Головне — встигнути забронювати місце.

Особливості офісу:

Розташування у пішій доступності до центральних судів та правоохоронних органів

Наявність робочого місця у кожного працівника

Функціональний дизайн декоративних елементів

Поділитися

Підписуйтесь на «Юридичну практику» в Facebook, Telegram, Linkedin та YouTube.

Баннер_на_сайт_тип_1
YPpicnic600x900
баннер_600_90px_2
2024
tg-10
Legal High School

Інші новини

PRAVO.UA