Порушник — PRAVO.UA
прапор_України
2024

Генеральний партнер 2024 року

Видавництво ЮРИДИЧНА ПРАКТИКА

Порушник

Рубрика Читайте!
Надзвичайно сильна книга

(2016)
Тана Френч

 

Шоста книга циклу «Дублінський відділ убивств» талановитої майстрині сучасного детективу Тани Френч варта уваги, навіть якщо ви не читали нічого із серії. Кажуть, що це найкращий із її нині опублікованих семи романів.

Сюжет розгортається довкола розслідування вбивства молодої жінки, до якої напередодні прийшов на побачення сором’язливий власник книжкової крамниці. Його доручають розслідувати тепер уже офіційним напарникам Антуанетті Конвей та Стівену Морану, на яких традиційно звішують різні побутові убивства. Схоже, хтось хотів, щоб і ця історія завершилася банально, проте нарочита очевидність особи підозрюваного заставляє напарників копати глибше, незважаючи на кпини колег і тиск керівництва з вимогою оголосити підозру коханцю вбитої.

Зрештою, легка справа стає остаточно заплутаною, і може виявитися, що мисливець, власне Антуанетта, може опинитися на місці жертви.

На окрему увагу заслуговують ліричні відступи — роздуми героїв про життя, зокрема вічну тему батьків та дітей, про взаємини батька і доньки та реальну ціну сімейних цінностей.

Поділитися

Підписуйтесь на «Юридичну практику» в Facebook, Telegram, Linkedin та YouTube.

Баннер_на_сайт_тип_1
YPpicnic600x900
баннер_600_90px_2
2024
tg-10
Legal High School

Інші новини

PRAVO.UA