Моссад. Найвидатніші операції ізраїльської розвідки — PRAVO.UA
прапор_України
2024

Генеральний партнер 2024 року

Видавництво ЮРИДИЧНА ПРАКТИКА
Головна » Український адвокат № 1-2 (185-186) » Моссад. Найвидатніші операції ізраїльської розвідки

Моссад. Найвидатніші операції ізраїльської розвідки

Рубрика Читайте!
(2021) Міхаель Бар-Зохар, Ніссім Мішаль
На сторожі Ізраїлю: про що мовчить знаменита розвідка

Українське видавництво «Наш формат» видало українською книгу, читати яку цікаво і страшно водночас. Ізраїльський «Моссад» — найвідоміша і найефективніша у світі спецслужба. Попри те, що Ізраїль доволі довго не мав власної держави, Відомство (саме так перекладається слово «Моссад») стало ефективним одразу.

У книзі можна спробувати знай­ти відповіді на питання, які принципи були закладені в основу спецслужби ще до утворення Держави Ізраїль? Де межа між честю, фанатизмом та обов’язком? Чому не зав­жди варто покладатися навіть на найближчих союзників? Та інші.

Попри те, що ця книга про історії успіху операцій «Моссаду», який безпосередньо підпорядковується прем’єр-міністру Ізраїлю, з неї стає відомо, що навіть найкращі агенти та аналітики — люди, які можуть припускатися помилок, які звично називати «дитячими».

Книга певним чином розвінчує створені десятиліттями міфи довкола Відомства, і тому залишає тривалий післясмак з ноткою розчарування — автори книги розповідають, як насправді відбувалися операції «Моссаду», що мали всесвітній резонанс.

Поділитися

Підписуйтесь на «Юридичну практику» в Facebook, Telegram, Linkedin та YouTube.

Баннер_на_сайт_тип_1
YPpicnic600x900
баннер_600_90px_2
2024
tg-10
Legal High School

Інші новини

PRAVO.UA