Лінія світла — PRAVO.UA
прапор_України
2024

Генеральний партнер 2024 року

Видавництво ЮРИДИЧНА ПРАКТИКА

Лінія світла

Рубрика Офіс
«Горецький і Партнери»

До оновленої частини офісу юридичної фірми «Горецький і Партнери» потрапити нескладно: достатньо піднятися на правильний поверх (а коридор у корпоративному кольорі глибокої морської хвилі має підказати, що ви на правильному шляху) та піти за світлом… Чітка лінія теплого світла приведе до правильних дверей.

Цей елемент дизайну є візитівкою офісу компанії, який водночас поєднує все в єдину композицію і відділяє зони офісу.

Оновлення приміщення було викликане двома основними причинами. По-перше, за останній рік компанія значно розширила штат і практики, а тому збільшилася й площа офісу. А по-друге, відбулося оновлення корпоративного кольору та стилю компанії — дуже хотілося його передати і в інтер’єрі. Саме тому домінуючий тут зелений колір — чи то смарагдовий, чи то морської глибини — та вишукані золотаві елементи, як на логотипі компанії. Як чітка і невимушена ­лінія світла, що веде до дверей офісу коридором та продовжується в самому офісі.

Особливості офісу:

Локація у центрі міста

Дизайнерський проєкт

Максимум персонального простору без перегородок та кабінетів

Оновлена приблизно третина офісу — та частина, яку займають команди юристів з корпоративного права і тендерів. Їхні робочі зони відділені функціональною перегородкою, проте без використання дверей. Колеги за напрямом працюють ніби разом за одним столом, проте кожен має своє робоче місце та достатньо простору водночас.

Загалом офіс складається з трьох просторих кабінетів, в яких організовані робочі місця команд за напрямами. У кожній із частин є робоча зона, де розташовані робочі місця та облаштована кімната для переговорів, а також зона відпочинку, де можна перевести подих, поспілкуватися з колегами неформально чи просто поїсти — затишна кухня та порч із нею душова. Жарти про те, що юристи працюють цілодобово, не завжди жарти, а тому комфорт працівників — понад усе. Тим більше, що в «Горецький і Партнери» дотримуються думки, що юрист працює ефективніше, коли працює в офісі.

Також у цій частині офісу знаходиться кімната-архів. Це матеріали поточних або щойно завершених справ, до яких потрібно повернутися. Упорядковані в однакові зовні папки та виставлені у суворій послідовності справи — легко знайти та ефективно працювати з ними.

«Перед нами стояло завдання об’єднати простір, надавши кожному кластеру (функціональна зона, що має певне призначення) свою функцію, — розповіла Юлія Саченко, засновниця дизайн-бюро Smart Design. — Ми відмовились від зонування стінами, використали прозорі перегородки та стелажі — це надало офісу додаткового об’єму».

Окремий елемент дизайну — лед лінії, що плавно перетікають із стін на стелю, з одного кластеру до іншого, наче світло від мечів джедаїв, що, як і юристи, завжди стоять на стороні світла та добра.

Обраний колір стін відповідає корпоративній культурі компанії — він поєднує в собі два відтінки: синій та зелений — наче дві стихії зійшлись воєдино. Текстури матеріалів та меблів ми обирали максимально наближені до природних відтінків.

«Найкраща оцінка для нашої роботи — це коли клієнту комфортно і зручно працювати в просторі, який створюєш. Нехай офіс надихає юристів «Горецький і Партнери» на нові звершення та перемоги в судах!», — прокоментувала дизайнер.

 

Поділитися

Підписуйтесь на «Юридичну практику» в Facebook, Telegram, Linkedin та YouTube.

Баннер_на_сайт_тип_1
YPpicnic600x900
баннер_600_90px_2
2024
tg-10
Legal High School

Інші новини

PRAVO.UA