У стилі права — PRAVO.UA
прапор_України
2024

Генеральний партнер 2024 року

Видавництво ЮРИДИЧНА ПРАКТИКА

У стилі права

Рубрика Офіс
Юридична група LCF

Простір, наповнений вишуканою елегантністю, огортає кожного, хто потрап­ляє до офісу Юридичної групи LCF. Розташований на двох поверхах колишнього прибуткового будинку в самому серці столиці, він повною мірою відповідає вимогам сучасного дизайну: не обтяженого деталями, проте з чітко розставленими акцентами.

Попри те, що різні частини офісу оздоблювалися в міру розвитку та розширення компанії, всі приміщення в одному стилі: різноформатні та облаш­товані технологічно переговорні кімнати, де можна ефективно провести зустріч чи нараду, опенспейси, де працюють команди юристів за спеціалізаціями, зони загального користування тощо.

Робота юристів організована у форматі кількох опенспейсів — за практиками. Попри таке планування, у кожного є свій затишний простір. Поруч, за скляними дверима, кабінети партнерів — керівників відповідних напрямів. Окремий простір є і в адміністративної команди.

Особливості офісу:
Розташування в історичному будинку в центрі столиці
Ефективне зонування та використання простору
Витвори сучасного мистецтва у декорі
Гвинтові сходи
на другий поверх офісу

Єдність стилю у дизайні та об’єднання колективу спільною метою довершують відчуття цілісності всієї компанії. А зібратися гуртом для неформального спілкування впродовж дня юристи можуть за чашкою кави або під час обіду в кухні-їдальні, декору якої приділено не менше уваги, ніж простору для відвідувачів.

Потурбувалися про конфіденційність для клієнтів. Це проявляється як в організації діловодства — жодних відкритих стелажів у зонах, де бувають відвідувачі, так і в облаштуванні робочого простору. Окрім класичних кімнат для переговорів, в офісі є спеціальні звукоізольовані бокси, де можна спілкуватися конфіденційно.

Основний колір у дизайні — білий. У поєднанні з високою стелею, притаманною для столичної забудови кінця XIX сторіччя, та склом для зонування він створює відчуття безмежності. Вкраплення яскравих, здебільшого зелених відтінків, елементів — меблів, декору, вазонів — наповнює цей простір свіжістю, а використання м’яких фактур для меблів — затишком.

Елегантної витонченості та довершеності додають офісу полотна сучасного мистецтва у різних стилях. Усі дизайнерські рішення, всі картини та декор підібрані за особистої участі керуючої партнерки компанії Анни Огренчук. У такий спосіб, хоча це й не ставилося за мету, внутрішнє сприйняття краси передається від керівника кожному члену команди. Тож полотна — це не просто елементи декору, а джерело натхнення.

Візитівкою офісу є білосніжні гвинтові сходи на другий поверх, які доповнює висока люстра сучасного дизайну. Чи не найбільш інстаграмне місце в офісі. Водночас — символ спрямованості на розвиток, рух угору.

 

Поділитися

Підписуйтесь на «Юридичну практику» в Facebook, Telegram, Linkedin та YouTube.

Баннер_на_сайт_тип_1
YPpicnic600x900
баннер_600_90px_2
2024
tg-10
Legal High School

Інші новини

PRAVO.UA