Місце юридичної сили — PRAVO.UA
прапор_України
2024

Генеральний партнер 2024 року

Видавництво ЮРИДИЧНА ПРАКТИКА
Головна » Український адвокат №6 (178) » Місце юридичної сили

Місце юридичної сили

Рубрика Офіс
MITRAX

Хоча не місце красить людину, проте хороший офіс додає наснаги. А без неї ніяк у творчій професії юриста. І в компанії Mitrax знають про це напевне. Адже офіс компанії розташований у безпосередній близькості до одного із найбільш потужного енергетичного центру в столиці — поруч з фундаментом Десятинної церкви, Музеєм історії Києва, з прекрасним видом на Анд­ріївську церкву, старий Поділ, а за ним — і на Дніпро, яке на тому кінці обступили багатоповерхівки спальних районів столиці.

Тут почуваєшся, як на чільному місці, відчуваєш важливість кожного рішення.

Буквально навпроти — старі художні майстерні, від яких починається вернісаж живопису, плавно перетікаючи на Андріївський узвіз.

Сам офіс дуже просторий з лаконічним дизайном, світлий — ніщо не повинно заважати думати над справами клієнта.

Відвідувачі одразу потрапляють у просторий хол у зоні рецепшну, де можуть відпочити в очікуванні зустрічі та переглянути корпоративний YouTube компанії на великому екрані.

Через хол — праворуч — два ві­докремлених просторих кабінети. Таке собі поєднання опенспейсу з коворкінгом — робочі місця зоновані таким чином, щоб забезпечувати приватний простір кожному, проте юристи з однієї команди працюють в одній зоні. Поруч — робочий стіл керівника практики чи напряму. Це, з одного боку, спрощує комунікацію, а з іншого — є ефективним стимулом працювати краще.

Особливості офісу:

Розміщення робочого місця керівника напряму разом із командою

Розташування офісу в історичному центрі столиці

Вид з корпоративного балкончика на фундамент Десятинної церкви та Андріївську церкву

Ліворуч від адміністратора виокремлена кімната для переговорів та кабінет СЕО. Трохи далі — робочі місця акціонерів. Вони мають окремі кабінети, поєднані спільним балконом.

Балкон завдяки краєвиду — справжня родзинка офісу. Його можна вільно відвідувати всім співробітникам, тому він перетворився чи не на головне місце для всіх неформальних бесід. А от коли йдеться про справи клієнтські, коли треба зберігати таємницю — тоді до послуг адвокатів кімната для переговорів, де є спеціальний принцип, який унеможливлює прослуховування. Зважаючи на чутливість інформації у справах, які ведуть юристи, офіс постійно перевіряють на наявність засобів прослуховування, себто «жучків».

«Головна родзинка нашого офісу — це розташування та краєвид з вікон і балкону. Однак це водночас і головний недолік — намилувавшисть та надихнувшись, треба повертатися до робочих питань», — коментує жартома СЕО Mitrax ­Арсеній Салалайко.

Поділитися

Підписуйтесь на «Юридичну практику» в Facebook, Telegram, Linkedin та YouTube.

Баннер_на_сайт_тип_1
YPpicnic600x900
баннер_600_90px_2
2024
tg-10
Legal High School

Інші новини

PRAVO.UA