Судовий журнал — PRAVO.UA
прапор_України
2024

Генеральний партнер 2024 року

Видавництво ЮРИДИЧНА ПРАКТИКА

Судовий журнал

Рубрика Репортаж
ІX Міжнародний судово-правовий форум

15–16 червня 2021 року у Києві відбувся ІX Міжнародний судово-правовий форум — основний майданчик для обміну думками і досвідом, місце, де судді і провідні юристи України об’єднуються у пошуку шляхів розв’язання проблем у сфері правосуддя. Організаторами форуму виступили газета «Юридична практика» та Вища рада правосуддя (ВРП), генеральним партнером заходу стала Юридична група LCF, експертним — EQUITY, а професійним — ЮК «Алєксєєв, ­Боярчуков та Партнери».

Судова реформа стосується всіх, а не тільки правничої спільноти, тому теми правосуддя ніколи не втратять актуальності, зазначив Богдан Львов, заступник Голови Верховного Суду, голова Касаційного господарського суду у складі Верховного Суду, у привітальному слові. Анна Огренчук, керуюча партнерка Юридичної групи LCF, звернула увагу на те, що проблеми, які обговорює професійна спільнота впродовж останніх років, залишаються сталими, і їх не можна розв’язати змінами до ­процесуальних кодексів, а лише у постійному діалозі правничої спільноти і влади.

Андрій Костін, голова Комітету Верховної Ради України з питань правової політики, зазначив: «На жаль, за останні роки все, що стосується судової влади, є дуже політизованим, тому треба вибирати дійсно раціональні пропозиції. Дуже символічно, що саме напередодні форуму був виданий указ Президента України щодо Стратегії розвитку системи правосуддя, яка є дороговказом на шляху до ефективного правосуддя».

Поділитися

Підписуйтесь на «Юридичну практику» в Facebook, Telegram, Linkedin та YouTube.

Баннер_на_сайт_тип_1
YPpicnic600x900
баннер_600_90px_2
2024
tg-10
Legal High School

Інші новини

PRAVO.UA