Бюро легенд — PRAVO.UA
прапор_України
2024

Генеральний партнер 2024 року

Видавництво ЮРИДИЧНА ПРАКТИКА

Бюро легенд

Рубрика Дивіться!
Найсекретніший відділ спецслужб

Кожен оперативний агент, щодня ризикуючи, готовий віддати життя за ідею. І центральний персонаж серіалу «Бюро легенд» агент DGSE (Головного управління служби зовнішньої безпеки Франції) не став винятком.

Співробітники DGSE займаються підготовкою агентів до місій у різних країнах світу, вигадують для них нові особистості, підкріплюючи біографії вперемішку вигаданими та реальними фактами, мовою розвідників — легендами. Довгі шість років головний герой займався збиранням конфіденційної інформації в Сирії, але працювати під прикриттям ставало дедалі небезпечніше, тож агент повернувся на батьківщину. Однак відносно спокійне життя тривало недовго, оскільки йому довелося продовжити виконувати свою секретну місію в Москві. У Росії на нього чекає нове випробування — співпраця з ФСБ.

Усупереч інструкціям і процедурі, він не повертає собі справжнє ім’я та особистість, а продовжує жити чужим життям. Чому герой обирає життя під чужим іменем: невже вигаданий персонаж змінив його особистість, а може, він переслідує власні цілі. Про справжні наміри героя можна лише здогадуватися і спостерігати за розвитком заплутаної історії.

Французький шпигунський серіал набрав велику кількість схвальних відгуків як у Франції, так і за кордоном, а також отримав кілька нагород. До речі, серіал заснований на реальних подіях і розповідях колишніх шпигунів. Цікавим є і той факт, що головні події четвертого сезону за сценарієм відбуваються у Москві, але зйомки проходили в Києві. Зокрема, фасадом Інституту сейсмології ім. Булгакова виступає корпус Київського політехнічного інституту.

Поділитися

Підписуйтесь на «Юридичну практику» в Facebook, Telegram, Linkedin та YouTube.

Баннер_на_сайт_тип_1
YPpicnic600x900
баннер_600_90px_2
2024
tg-10
Legal High School

Інші новини

PRAVO.UA