ВККС інформує про зміни в тестових завданнях для проведення іспитів у межах кваліфоцінювання суддів місцевих та апеляційних судів — PRAVO.UA ВККС інформує про зміни в тестових завданнях для проведення іспитів у межах кваліфоцінювання суддів місцевих та апеляційних судів — PRAVO.UA
прапор_України
2024

Генеральний партнер 2024 року

Видавництво ЮРИДИЧНА ПРАКТИКА
Головна » Новини » ВККС інформує про зміни в тестових завданнях для проведення іспитів у межах кваліфоцінювання суддів місцевих та апеляційних судів

ВККС інформує про зміни в тестових завданнях для проведення іспитів у межах кваліфоцінювання суддів місцевих та апеляційних судів

  • 04.07.2024 15:48

Вища кваліфікаційна комісія суддів України 3 липня 2024 року прийняла рішення щодо виключення окремих запитань із переліків тестових запитань для проведення іспитів у межах кваліфікаційного оцінювання суддів місцевих та апеляційних судів, які були затверджені рішенням ВККС від 5 червня 2024 року № 156/зп-24.

Про це інформує ВККС суддів, яким у межах кваліфікаційного оцінювання на відповідність займаній посаді або у зв’язку з накладенням дисциплінарного стягнення необхідно складати іспит.

З актуальним переліком основ тестових запитань можна ознайомитися за посиланнями:

  1. Основи тестових запитань з адміністративної спеціалізації для проведення іспитів під час кваліфікаційного оцінювання суддів місцевих судів.
  2. Основи тестових запитань з господарської спеціалізації для проведення іспитів під час кваліфікаційного оцінювання суддів місцевих судів.
  3. Основи тестових запитань з кримінальної спеціалізації для проведення іспитів під час кваліфікаційного оцінювання суддів місцевих судів.
  4. Основи тестових запитань з цивільної спеціалізації для проведення іспитів під час кваліфікаційного оцінювання суддів місцевих судів.
  5. Основи тестових запитань з адміністративної спеціалізації для проведення іспитів під час кваліфікаційного оцінювання суддів апеляційних судів.
  6. Основи тестових запитань з господарської спеціалізації для проведення іспитів під час кваліфікаційного оцінювання суддів апеляційних судів.
  7. Основи тестових запитань з кримінальної спеціалізації для проведення іспитів під час кваліфікаційного оцінювання суддів апеляційних судів.
  8. Основи тестових запитань з цивільної спеціалізації для проведення іспитів під час кваліфікаційного оцінювання суддів апеляційних судів.

Читайте також: ВРП внесе подання про
призначення п’ятьох суддів до місцевих судів

Поділитися

Підписуйтесь на «Юридичну практику» в Facebook, Telegram, Linkedin та YouTube.

Баннер_на_сайт_тип_1
баннер_600_90px_2
2024
tg-10
Legal High School

СВІЖИЙ ВИПУСК

Чи потрібно відновити військові суди в Україні?

Подивитися результати

Завантажується ... Завантажується ...

PRAVO.UA