БЕБ реорганізувало Територіальне управління в м. Києві та Київській області — PRAVO.UA БЕБ реорганізувало Територіальне управління в м. Києві та Київській області — PRAVO.UA
прапор_України
2024

Генеральний партнер 2024 року

Видавництво ЮРИДИЧНА ПРАКТИКА
Головна » Новини » БЕБ реорганізувало Територіальне управління в м. Києві та Київській області

БЕБ реорганізувало Територіальне управління в м. Києві та Київській області

  • 08.05.2023 12:18

Територіальне управління БЕБ у м. Києві та Територіальне управління БЕБ у Київській області з 5 травня 2023 р. виконують повноваження та функції окремо. До цього функціонувало Територіальне управління БЕБ у м. Києві та Київській області, яке було створено у листопаді 2022 року.

Постановою Кабінету Міністрів України від 30 березня 2023 року № 281 «Деякі питання територіальних органів Бюро економічної безпеки України» це територіальне управління ліквідується, натомість створюються два окремі підрозділи.

У БЕБ наголошують, що таким чином буде забезпечено рівномірне навантаження на підрозділи детективів та аналітиків територіальних управлінь БЕБ. На основі аналітичних продуктів детективи в межах своєї компетенції здійснюватимуть оперативно-розшукову діяльність і досудове розслідування, що віднесені до підслідності Бюро економічної безпеки України, окремо враховуючи специфіку міста та регіону.

Отже, в Україні функціонуватимуть вісім територіальних управлінь Бюро економічної безпеки України у Волинській, Закарпатській, Київській, Львівській, Одеській, Полтавській, Чернівецькій областях та в м. Києві.

 

Поділитися
Теги БЕБ

Підписуйтесь на «Юридичну практику» в Facebook, Telegram, Linkedin та YouTube.

Баннер_на_сайт_тип_1
баннер_600_90px_2
2024
tg-10
Legal High School

СВІЖИЙ ВИПУСК

Чи потрібно відновити військові суди в Україні?

Подивитися результати

Завантажується ... Завантажується ...

PRAVO.UA