ДБР знову викрило зрадників: «рятувальника» та «митника» — PRAVO.UA ДБР знову викрило зрадників: «рятувальника» та «митника» — PRAVO.UA
прапор_України
2024

Генеральний партнер 2024 року

Видавництво ЮРИДИЧНА ПРАКТИКА
Головна » Новини » ДБР знову викрило зрадників: «рятувальника» та «митника»

ДБР знову викрило зрадників: «рятувальника» та «митника»

  • 13.10.2022 18:10

Державне бюро розслідувань продовжує роботу з викриття та притягнення до відповідальності зрадників – колишніх українських чиновників, правоохоронців та інших посадовців. Злочини зрадників та колаборантів ретельно документуються, що з часом має призвести до  покарання.

Працівники ДБР завершили спеціальне досудове розслідування стосовно заступника начальника одного з рятувальних загонів Головного управління ДСНС України в Донецькій області. Обвинувальний акт скеровано до суду.

«Рятувальник» добровільно почав співпрацювати з окупантами, обійнявши керівну посаду в незаконно створеній структурі у складі так званої мчс днр. Також він схилив 56 своїх підлеглих зрадити присязі й перейти на бік ворога.

Водночас працівники ДБР повідомили про підозру колишньому заступнику начальника одного з відділів Луганської митниці, який після окупації міста Старобільська Луганської області почав активно співпрацювати з окупантами. Зрадника, який брав активну участь у засіданнях керівників незаконних органів для пропаганди окупаційної адміністрації, викрито за сприяння Державної митної служби України. Обвинувачується колишній митник у державній зраді. Санкція статті передбачає покарання у вигляді довічного ув’язнення.

Процесуальне керівництво здійснюють Офіс Генерального прокурора та Донецька обласна прокуратура.

Поділитися

Підписуйтесь на «Юридичну практику» в Facebook, Telegram, Linkedin та YouTube.

Баннер_на_сайт_тип_1
баннер_600_90px_2
2024
tg-10
Legal High School

СВІЖИЙ ВИПУСК

Чи потрібно відновити військові суди в Україні?

Подивитися результати

Завантажується ... Завантажується ...

PRAVO.UA