Норвегія запровадила санкції проти рф, навіть заборонила своїм громадянам бути керівниками компаній з росії — PRAVO.UA Норвегія запровадила санкції проти рф, навіть заборонила своїм громадянам бути керівниками компаній з росії — PRAVO.UA
прапор_України
2024

Генеральний партнер 2024 року

Видавництво ЮРИДИЧНА ПРАКТИКА
Головна » Новини » Норвегія запровадила санкції проти рф, навіть заборонила своїм громадянам бути керівниками компаній з росії

Норвегія запровадила санкції проти рф, навіть заборонила своїм громадянам бути керівниками компаній з росії

  • 28.10.2022 17:42

Норвегія запровадила санкції проти 30 фізичних і семи юридичних осіб із росії, а також вживає аналогічні дії до заходів Євросоюзу в межах восьмого пакета санкцій проти росії. Про це повідомляє “Цензор.Нет” із посиланням на NRK.

Влада Норвегії також запровадила заборону на обіймання норвежцями керівних посад у деяких компаніях, що перебувають у власності або під контролем рф.

Також вжито додаткових обмежень на надання послуг, пов’язаних із криптоактивами, для громадян рф та осіб, які проживають у росії.

До того ж Норвегія схвалила нові обмеження на експорт та імпорт. Мова про обмеження експорту до рф вугілля, електронних компонентів, технічних виробів для авіаційного сектору, деяких хімікатів та вогнепальної зброї.

Обмеження імпорту з росії стосується продукції зі сталі, пластмас, транспортних засобів, текстилю, взуття, шкіри, кераміки, деяких хімічних продуктів та ювелірних виробів, не виготовлених із золота.

Окрім іншого, заборона на захід до портів Норвегії торкнеться суден, сертифікованих російським морським регістром судноплавства. Винятки, зроблені для рибальських суден, що заходять до портів Кіркенес, Ботсфіорд і Тромсе, збережуться.

 

Поділитися

Підписуйтесь на «Юридичну практику» в Facebook, Telegram, Linkedin та YouTube.

Баннер_на_сайт_тип_1
YPpicnic600x900
баннер_600_90px_2
2024
tg-10
Legal High School

СВІЖИЙ ВИПУСК

Чи потрібно відновити військові суди в Україні?

Подивитися результати

Завантажується ... Завантажується ...

PRAVO.UA