У Lobby Club розкажуть про особливості стратегії лобіювання, GR та антикризових комунікацій — PRAVO.UA У Lobby Club розкажуть про особливості стратегії лобіювання, GR та антикризових комунікацій — PRAVO.UA
прапор_України
2024

Генеральний партнер 2024 року

Видавництво ЮРИДИЧНА ПРАКТИКА
Головна » Новини » У Lobby Club розкажуть про особливості стратегії лобіювання, GR та антикризових комунікацій

У Lobby Club розкажуть про особливості стратегії лобіювання, GR та антикризових комунікацій

  • 03.04.2024 15:01

У сучасному світі, де бізнес стикається з постійними змінами в законодавстві та регулюванні, важливо мати ефективні стратегії лобіювання та Government Relations (GR), які дадуть змогу захистити інтереси бізнесу та забезпечити сприятливе регулювання. Наразі створення інституту лобіювання є критичним для побудови демократичного суспільства та післявоєнної відбудови.

Для післявоєнної відбудови Україні знадобляться десятки мільярдів доларів фінансової допомоги, які потрібно буде розподіляти систематично, щоб визначити пріоритети, послідовність та максимальну ефективність. Цей процес залежатиме від співпраці між державним і приватним секторами, і люди, обізнані у відносинах з урядом, повинні будуть відігравати роль посередників. Водночас роль лобістів полягатиме у формулюванні позицій кожної зі сторін, вивченні правових шляхів реалізації проєктів та визначенні пріоритетності активів.

Lobby Club, який нещодавно було засновано в Києві для українських підприємців, політиків та представників муніципалітетів, що цікавляться прогресивними комунікаційними практиками, з великою приємністю анонсує перші освітні лекції для своїх членів.

Зокрема, визнана українська експертка у галузі CEO & Founder SIC group LLC Катерина Одарченко невдовзі поділиться з учасниками клубу своїм досвідом й прочитає три лекції на такі теми:

«Ефективні стратегії лобіювання та GR»

Ця лекція надасть учасникам знання та інструменти для ефективного лобіювання і співпраці з владою та іншими стейкхолдерами задля захисту інтересів клієнту, створення сприятливої регуляторної політики, розвитку ефективної комунікації та забезпечення прозорості у прийнятті рішень, що є ключовими для процесу євроінтеграції та демократизації українського суспільства.

«Антикризові комунікації»

У рамках цієї лекції ми розберемо стратегії швидкого реагування, ефективні меседжі та рішення з управління репутацією, які допоможуть вам пройти через кризові ситуації, мінімізуючи при цьому будь-який негативний вплив на вашу кампанію.

«Репутація від А до Я»

У межах цієї лекції ми розберемо основні інструменти побудови іміджу.

Стежте за новинами на сторінці Lobby Club у Facebook, щоби вчасно дізнатись про умови реєстрації для участі в зазначених лекціях.

Поділитися

Підписуйтесь на «Юридичну практику» в Facebook, Telegram, Linkedin та YouTube.

Баннер_на_сайт_тип_1
YPpicnic600x900
баннер_600_90px_2
2024
tg-10
Legal High School

СВІЖИЙ ВИПУСК

Чи потрібно відновити військові суди в Україні?

Подивитися результати

Завантажується ... Завантажується ...

PRAVO.UA