Українці відвідали конференцію з нагоди 100-річчя адвокатури Азербайджану — PRAVO.UA
прапор_України
2024

Генеральний партнер 2024 року

Видавництво ЮРИДИЧНА ПРАКТИКА
Головна » Український адвокат №10 » Українці відвідали конференцію з нагоди 100-річчя адвокатури Азербайджану

Українці відвідали конференцію з нагоди 100-річчя адвокатури Азербайджану

Рубрика Новини

Голова Ради адвокатів України — голова Національної асоціації адвокатів України Лідія Ізовітова та заступник голови РАУ Валентин Гвоздій взяли участь у міжнародній конференції «Сильний і авторитетний інститут адвокатури — вимога часу», що проходила у Баку 4 жовтня 2019 року. Організаторами заходу є Колегія адвокатів Азербайджанської Республіки спільно з Німецьким товариством міжнародного співробітництва — GIZ.

На конференцію були запрошені представники Адміністрації Президента Азербайджану, депутати Міллі Меджлісу, голови та судді Конституційного, Верховного та інших судів, керівники і представники органів прокуратури та юстиції, очільники та члени колегій адвокатів Азербайджану і понад двадцяти інших країн, представники Ради Європи, ООН та інших міжнародних організацій.

Представляючи Україну, Лідія Ізовітова виступила з доповіддю, в якій окреслила поточну ситуацію в українській адвокатурі. Голова НААУ відзначила, що найголовнішим викликом в історії сучасної української адвокатури є загроза скасування адвокатської монополії, що є неприпустимим в європейській демократичній державі.

З нагоди 100-річчя адвокатури Азербайджану НААУ вручила відзнаку голові Колегії адвока­тів Азербайджанської Республіки Анару Багірову.

Поділитися

Підписуйтесь на «Юридичну практику» в Facebook, Telegram, Linkedin та YouTube.

Баннер_на_сайт_тип_1
YPpicnic600x900
баннер_600_90px_2
2024
tg-10
Legal High School

Інші новини

PRAVO.UA