У НААУ створено нові комітети та обрано їх керівників — PRAVO.UA
прапор_України
2024

Генеральний партнер 2024 року

Видавництво ЮРИДИЧНА ПРАКТИКА
Головна » Український адвокат №10 » У НААУ створено нові комітети та обрано їх керівників

У НААУ створено нові комітети та обрано їх керівників

Рубрика Новини

Національна асоціація адвокатів України 28 серпня 2019 року створила Комітет з кримінального права та процесу, який очолила Анжеліка Моісєєва. Комітет є постійно діючим колегіальним дорадчим органом при НААУ з метою надання практичної та методичної правової допомоги адвокатам у здійсненні ними захисту у кримінальному провадженні та представництві інтересів потерпілого.

Коментуючи питання необхідності створення Комітету, Анжеліка Моісєєва відзначила: «Захист особи у кримінальному провадженні був та залишається основним видом професійної діяльності адвоката. З метою удосконалення навичок адвоката у такій нелегкій діяльності ми створюємо майданчик спілкування та обміну досвідом».

Анжеліка Моісєєва — адвокатка, партнерка юридичної фірми GOLAW, відома як визначний фахівець у галузі кримінального права та процесу.

Крім того, 26 вересня 2019 року НААУ створила Комітет з питань банкрутства, головою якого було призначено Анатолія Грабового — адвоката з вісімнадцятирічним стажем в юриспруденції, який починав кар’єру як юрисконсульт в Агентстві з питань банкрутства Міністерства економіки України, сьогодні спеціалізується на наданні правової допомоги як боржникам, так і кредиторам під час відновлення платоспроможності або визнання банкрутом юридичних та фізичних осіб, працюючи в юридичній компанії GOLAW.

20 вересня 2019 року було створено Комітет з питань захисту бізнесу та інвесторів, головою якого призначено Сергія Хільченка. Комітет ставить собі за мету взаємодію з представниками державних та правоохоронних органів у питаннях щодо порушення законних прав та інтересів суб’єктів господарювання, формування експертної позиції у розв’язанні практичних проблем.

«Бізнес в Україні перебуває у зоні постійної турбулентності. Практика захисту бізнесу є найбільш затребуваною та комплексною, адвокат повинен володіти універсальними навичками в різних галузях права. У сучасних реаліях не так важко почати бізнес, як його масштабувати та захистити. Запрошуємо колег та однодумців до плідної співпраці, обіцяємо буде драйвово та цікаво», — коментує своє призначення Сергій Хільченко, випускник програми Leadership in Law, керуючий партнер, адвокат АО «Цезар», що спеціалізується на банківському праві та фінансах, вирішенні спорів, виконанні судових рішень, корпоративних спорах, захисті від кримінального переслідування, захисті прав бізнесу.

Поділитися

Підписуйтесь на «Юридичну практику» в Facebook, Telegram, Linkedin та YouTube.

Баннер_на_сайт_тип_1
YPpicnic600x900
баннер_600_90px_2
2024
tg-10
Legal High School

Інші новини

PRAVO.UA