У колі друзів — PRAVO.UA
прапор_України
2024

Генеральний партнер 2024 року

Видавництво ЮРИДИЧНА ПРАКТИКА

У колі друзів

Рубрика Репортаж
Традиційна зустріч ЮП & PR: звірили готовність юрринку до осіннього бізнес-сезону

Черговий бізнес­сезон «Юридична практика» традиційно розпочинає неформальною зустріччю з маркетологами та піарниками юридичного ринку. Це чудова нагода відволіктися від буденності, поспілкуватися з давніми друзями й познайомитись із новими колегами, обговорити тенденції ринку та просто приємно провести час.

А щоб зустріч напевне запам’яталася, кожного разу обираються новий формат і цікава локація, адже відомо, що зміст забувається, а враження залишаються назавжди.

Цього року маркетологи, піарники, директори з розвитку бізнесу та виконавчі директори провідних юрфірм збиралися вже вшосте. «Юридичну практику» та представників із понад 30 юридичних компаній України до кінного клубу Alvin Stable гостинно запросив Сергій Боярчуков, керуючий партнер ЮК «Алєксєєв, Боярчуков та Партнери».

Тож, окрім розмов про юрринок, обміну контактами та пікніка, учасники зустрічі мали чудову нагоду побачити, як облаштовано побут у стайні та як доглядають за кіньми, дізнатися кілька цікавих фактів про тварин, які тисячоліттями допомагають людині, взяти участь у шоу та покататися верхи.

Поділитися

Підписуйтесь на «Юридичну практику» в Facebook, Telegram, Linkedin та YouTube.

Баннер_на_сайт_тип_1
YPpicnic600x900
баннер_600_90px_2
2024
tg-10
Legal High School

Інші новини

PRAVO.UA