Системі БПД потрібні волонтери — PRAVO.UA
прапор_України
2024

Генеральний партнер 2024 року

Видавництво ЮРИДИЧНА ПРАКТИКА
Головна » Український адвокат №1-2 (173-174) » Системі БПД потрібні волонтери

Системі БПД потрібні волонтери

Рубрика Новини

Система надання безоплатної правової допомоги (БПД) запускає проєкт «Волонтер БПД» та запрошує до співпраці активістів, які бажають розвиватися та допомагати жителям свого регіону дізнаватися більше про їхні права.

Завдання волонтерів визначатимуться з урахуванням їхніх побажань, досвіду роботи, освіти, ділових якостей тощо. Зокрема, це може бути: допомога центру з надання БВПД у забезпеченні доступу людей до допомоги; проведення правопросвітницької роботи серед населення; організація надання безоплатної первинної та вторинної правової допомоги або щось подібне.

Волонтерами можуть стати будь-хто, хто виявить бажання надавати допомогу, та підтримуватиме місію, бачення та цінності системи БПД. Включно з молоддю віком від 14 до 18 років, але за згодою законних представників (батьків, опікунів тощо).

Для цього треба заповнити анкету на сайті Центру з надання правової допомоги, пройти дистанційний курс «Основи волонтерської діяльності», отримати електронний сертифікат і пройти співбесіду з представником центру БВПД.

Поділитися
Теги БПД

Підписуйтесь на «Юридичну практику» в Facebook, Telegram, Linkedin та YouTube.

Баннер_на_сайт_тип_1
YPpicnic600x900
баннер_600_90px_2
2024
tg-10
Legal High School

Інші новини

PRAVO.UA