Справи душевні — PRAVO.UA
прапор_України
2024

Генеральний партнер 2024 року

Видавництво ЮРИДИЧНА ПРАКТИКА

Справи душевні

Уже вдруге Asters ініціювали DobroRun — найдушевніший забіг країни, кошти від якого підуть на потреби онкохворих дітей
Хоча забіг завершився, збір внесків не закритий, сайт dobrorun.tabletochki.org працюватиме до 25 вересня

Добрі та світлі справи стають традицією, і це не може не тішити. Уже вдруге Asters організували благодійний забіг DobroRun, який пройшов 11 вересня у Києві на ВДНГ. Найдушевніший забіг DobroRun започаткували минулого року з нагоди 25­річчя Asters у партнерстві з благодійним фондом «Таблеточки» задля допомоги онкохворим дітям.

Забіг якісно і кількісно еволюціонував із минулого року, ставши ще більш масовим і професійним. 11 вересня на території ВДНГ працювало наметове містечко DobroRun. Зареєстровані учасники могли стартувати там і долати дистанцію самостійно або в команді — із сім’єю, друзями або колегами, зберігаючи безпечну дистанцію на свіжому повітрі. Усі учасники, які зробили благодійний внесок, отримали медаль фінішера DobroRun.

На вибір були доступні дистанції для будь­яких рівнів підготовки: від 500 м для початківців до 21 км для досвідчених бігунів. Також організатори передбачили опцію участі «Не біжу, але допоможу», яка дає змогу приєднатися до ініціативи, не долаючи дистанцію. Щоб показати свою солідарність із дітьми, які борються з раком, учасники забігу могли взяти улюблену дитячу іграшку і пробігти дистанцію з нею.

Організація заходу пройшла на найвищому рівні: цього року на дистанціях для бігунів працювали волонтери, які не лише вказували дорогу, а і підтримували та підбадьорювали учасників забігу. Окрім цього, було організовано корпоративні команди. Географія заходу розширилася — цьогоріч фан­зона DobroRun працювала також і в Одесі.

«Енергія, ентузіазм і підтримка численних учасників, партнерів та волонтерів DobroRun у 2020 році дуже надихали, — коментує старший партнер Аsters Армен Хачатурян. — Тому в нас не було жодних сумнівів щодо проведення DobroRun і в 2021 році. Ми сподіваємося на підтримку та активну участь у цій благодійній ініціативі наших клієнтів, бізнес­партнерів, колег з юридичного ринку і загалом усіх друзів Аsters в Україні та за кордоном».

Уже найближчим часом Asters консолідує всі дані та знатиме загальну суму коштів, які вдалося зібрати, проте наразі відомо, що забіг відвідали понад 3 тисячі учасників, завдяки благодійним внескам яких на лікування онкохворих дітей зібрали більше 2 мільйони гривень.

Як і минулого року, головною особливістю DobroRun стало те, що взяти участь у проєкті можна було з будь­якого місця України та світу в зручний час. Зареєструватися і зробити свій благодійний внесок можна ще протягом двох тижнів на офіційному сайті заходу. Всі реєстраційні внески буде перераховано на потреби онкохворих дітей — підопічних благодійного фонду «Таблеточки».

Альона СТУЛІНА «Юридична практика»

Поділитися

Підписуйтесь на «Юридичну практику» в Facebook, Telegram, Linkedin та YouTube.

Баннер_на_сайт_тип_1
YPpicnic600x900
баннер_600_90px_2
2024
tg-10
Legal High School

Інші новини

PRAVO.UA