Реєстри речових прав та виконавчих проваджень оновлені — PRAVO.UA
прапор_України
2024

Генеральний партнер 2024 року

Видавництво ЮРИДИЧНА ПРАКТИКА
Головна » Український адвокат № 11-12 (183-184) » Реєстри речових прав та виконавчих проваджень оновлені

Реєстри речових прав та виконавчих проваджень оновлені

Рубрика Новини

5 грудня 2021 року державне підприємство «Національні інформаційні системи» оновило програмне забезпечення Державного реєстру речових прав на нерухоме майно (ДРРП) та Автоматизованої системи виконавчого провадження (АСВП). Поточним оновленням оптимізовано роботу функціоналу програмного забезпечення.

Для ДРРП запроваджено інформаційну взаємодію з Єдиним державним реєстром юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань (ЄДР) в частині звірки (верифікації) даних юридичних осіб резидентів.

Це дало змогу підтверджувати відповідність даних щодо ЄДРПОУ / найменування юридичної особи в режимі реального часу на запит державного реєстратора до ЄДР. Детальний алгоритм роботи оновленого функціоналу ДРРП щодо верифікації даних ЄДР розміщено на офіційному сайті ДП «НАІС» у рубриці «Реєстри».

В АСВП забезпечено автоматичне заповнення поля «РНОКПП» у реєстраційній картці боржника, за умови його відсутності, на підставі отриманої відповіді Державної податкової служби на відповідний запит виконавця.

Крім того, розроблено пошукові форми реєстру «Повідомлення про відкриття/закриття рахунків» та реєстру «Постанови банкам».

Поділитися

Підписуйтесь на «Юридичну практику» в Facebook, Telegram, Linkedin та YouTube.

Баннер_на_сайт_тип_1
YPpicnic600x900
баннер_600_90px_2
2024
tg-10
Legal High School

Інші новини

PRAVO.UA