Новини юридичних фірм — PRAVO.UA
прапор_України
2024

Генеральний партнер 2024 року

Видавництво ЮРИДИЧНА ПРАКТИКА
Головна » Юридична практика № 39-40 (1240-1241) » Новини юридичних фірм

Новини юридичних фірм

Рубрика Новини

SD Legal Law Firm розпочинає роботу

 

У вересні 2021 року на юридичному ринку України з’явилася нова юридична фірма — SD Legal Law Firm. Засновником, ідейним натхненником і драйвером розвитку SD Legal є її керуючий партнер, адвокат Сергій Корнієнко.

Основними спеціалізаціями SD Legal Law Firm є корпоративне право й управління, трудове право, надрокористування, земельне право та нерухомість, вирішення спорів. Фірма також співпрацює з юристами з інших практик, а отже має можливість надавати клієнтам широкий спектр послуг і пропонувати комплексні рішення відповідно до наявних потреб бізнесу.

Серед клієнтів фірми — представники українського та іноземного бізнесу, які працюють у таких індустріях, як видобувна промисловість, транспорт, FMCG та роздрібна торгівля, промисловість, будівництво й нерухомість.


«Ілляшев та Партнери» домоглися арешту морського судна в Чорноморському морському порту

 

Команда одеського офісу юридичної фірми «Ілляшев та Партнери» домоглась арешту судна грецького судновласника в Чорноморському морському порту з метою забезпечення морської вимоги швейцарського фрахтувальника.

Фрахтувальник судна та один із найбільших світових клубів взаємного страхування судновласників (P&I Club) звернулися до ЮФ «Ілляшев та Партнери» з проханням ініціювати арешт морського судна для забезпечення морської вимоги, що виникла з договору фрахтування. Господарський суд Одеської області підтвердив обґрунтованість і правомірність морської вимоги відповідно до Міжнародної конвенції з уніфікації деяких правил щодо накладення арешту на морські судна.

За результатами переговорів фрахтувальник погодився прийняти гарантійний лист одного з найбільших британських клубів взаємного страхування (Letter of Undertaking), після чого судно було негайно звільнено. Надалі спір буде передано для розгляду по суті до Лондонської асоціації морських арбітрів (LMAA).


CMS стала юридичним радником CWP

 

Київський офіс CMS Cameron McKenna Nabarro Olswang став юридичним радником CWP Europe щодо придбання проєкту вітрової електростанції потужністю 73 МВт. Придбання є першою інвестицією CWP в Україну. Будівництво проєкту вітроелектростанції, що розташовуватиметься в Херсонській області, розпочнеться у 2023 році, завдяки йому вдасться залучити 76 млн євро інвестицій та забезпечити 360 робочих місць.

CMS була трансакційним юридичним радником CWP із питань англійського та українського права, зокрема провела юридичний аудит, працювала над підготовкою та узгодженням договору купівлі‑продажу. Роботу команди CMS очолювали партнери Віталій Радченко (практика енергетики та проєктів) та Ігор Олехов (практика банківського і фінансового права) за підтримки Марини Ільчук (радника практики енергетики), Ореста Матвійчука (старшого юриста з кваліфікацією за англійським правом), Вікторії Ставчук (старшого юриста практики комерційного та податкового права), Ігоря Павлюкова (юриста практики комерційного права) та Дениса Гаценюка (юриста практики корпоративного права).

Поділитися

Підписуйтесь на «Юридичну практику» в Facebook, Telegram, Linkedin та YouTube.

Баннер_на_сайт_тип_1
YPpicnic600x900
баннер_600_90px_2
2024
tg-10
Legal High School

Інші новини

PRAVO.UA