Новини юридичних фірм — PRAVO.UA
прапор_України
2024

Генеральний партнер 2024 року

Видавництво ЮРИДИЧНА ПРАКТИКА
Головна » Юридична практика № 35-36 (1236-1237) » Новини юридичних фірм

Новини юридичних фірм

Рубрика Новини

CMS стала юридичним радником KEXIM у зв’язку з фінансуванням українського зернового портового терміналу

Міжнародна юридична фірма CMS Cameron McKenna Nabarro Olswang консультувала Експортно-імпортний банк Кореї (KEXIM) щодо продовження забезпеченого фінансування в розмірі 36 мільйонів доларів США компанії Grain Terminal Holdings — сінгапурському спільному підприємству, створеному Posco International та Orexim Group, яке контролює зерновий термінал ПрАТ «МКХП» у Миколаєві (Україна).

До складу команди CMS, яку очолили Елітса Іванова та Орест Матвійчук щодо питань англійського права, Ігор Олехов стосовно питань українського права та Деніел Тан щодо питань сінгапурського права, увійшли Іван Пшик та Ірина Кравченко (київський офіс), Ерік Лаі (сінгапурський офіс), а також Катеріна Хрістова (софійський офіс).


AEQUO стала юридичним радником «Vodafone Україна»

ЮФ Aequo стала юридичним радником ПрАТ «ВФ Україна» в процесі отримання дозволів Антимонопольного комітету України у зв’язку із запланованими домовленостями про утримання від конкуренції та набуттям контролю над ПрАТ «Фарлеп-Інвест» (бренд Vega) й ТОВ «Кейбл ТВ-Фінанси». Команда практики антимонопольного та конкурентного права ЮФ Aequo працювала у складі старшого юриста Євгена Блока та юристки Уляни Захарії під керівництвом партнера Сергія Денисенка.


ЮФ «АНК» захистила інтереси гонконгського судновласника в митній справі

Адвокати ЮФ «АНК» захистили інтереси компанії Pacific Basin Shipping Limited (Гонконг) у судах першої та апеляційної інстанцій у справі, пов’язаній з митним контролем суднових припасів на борту т/х Koombana Bay у грудні 2020 року. Чорноморська митниця звинуватила капітана т/х Koombana Bay у недекларуванні припасів та оформила два протоколи про порушення митних правил за статтею 472 Митного кодексу України. Командою адвокатів морської практики ЮФ «АНК» було підготовлено заперечення на протоколи про порушення митних правил із посиланням на відсутність правових підстав для огляду судна інспекторами митниці. Постановою суду першої інстанції, залишеною без змін апеляційним судом, провадження у справі було закрито у зв’язку з відсутністю в діях капітана судна складу адміністративного правопорушення.

Команду ЮФ «АНК» у цій справі представляли адвокати Артем Волков та Костянтин Моряков під загальним керівництвом керуючого партнера, адвоката Олександра Кифака.


Asters підтримує масштабну промокампанію України на ВВС до 30-річчя незалежності

Asters є партнером інформаційної кампанії України на BBC до 30-ї річниці незалежності України, мета якої — сформувати стійкий позитивний образ нашої держави за кордоном.

Проєкт складається з 4 компонентів: рекламна кампанія на офіційній інтернет-сторінці телеканалу BBC, створення на ній спеціального розділу про Україну, показ проморолика про Україну на телеканалі BBC Global News у чотирьох регіонах світу та дослідження сприйняття України ВВС AdScore. Сукупна аудиторія BBC Global News сягає 121 мільйона людей.

Промокампанія України на ВВС триватиме до листопада. Вона розрахована на глядачів у світових фінансових та бізнес-столицях і запускатиметься під ключові економічні події світу. Її цільова аудиторія — міжнародний бізнес, потенційні інвестори, підприємці, власники міжнародних технологічних і фінансових корпорацій.


Адвокати GOLAW довели в суді дійсність договору на суму понад 50 млн гривень

Адвокати GOLAW захистили інтереси компанії у спорі щодо дійсності договору поворотної фінансової допомоги на понад 50 млн гривень. Контрагент із метою уникнення виконання взятих на себе зобов’язань звернувся до суду з позовом про визнання договору недійсним. Розгляд цієї справи в судах тривав із 2016 року. Вступивши у справу на стороні захисту, адвокати GOLAW завдяки ґрунтовній позиції переконали Верховний Суд у необхідності скасувати попередні судові рішення та скерувати справу на новий розгляд.

Суд першої інстанції погодився з доводами адвокатів GOLAW та відмовив у задоволенні позову. Суд апеляційної інстанції, зі свого боку, також погодився із зазначеною позицією та відмовив у задоволенні апеляційної скарги.

Над проєктом працювали юристи практики вирішення судових спорів GOLAW: партнер, адвокат Катерина Манойленко та юрист, адвокат Анастасія Ніколенко.

Поділитися

Підписуйтесь на «Юридичну практику» в Facebook, Telegram, Linkedin та YouTube.

Баннер_на_сайт_тип_1
YPpicnic600x900
баннер_600_90px_2
2024
tg-10
Legal High School

Інші новини

PRAVO.UA