Моїми словами — PRAVO.UA
прапор_України
2024

Генеральний партнер 2024 року

Видавництво ЮРИДИЧНА ПРАКТИКА

Моїми словами

Рубрика Читайте!
(2021 — українською) Рут Бейдер Ґінзберґ
Феномен однієї з найвпливовіших суддів в історії США

Цієї осені видавництво «Видавництво» віддрукувало тираж українською мовою книги чи не найвідомішої у світі судді Рут Бейдер Ґінзберґ My Own Words «Моїми словами».

Це збірка відібраних суддею Ґінзберґ та її уповноваженими біографами Мері Хартнетт і Венді В. Вільямс матеріалів, які представляють кожен розділ, надають біографічний контекст та цитати, почерпнуті із сотень проведених ними інтерв’ю.

В основі видання «Моїми словами» — непорушна відданість чемності, інституційним нормам, безмежним можливостям діалогу та співпраці… Це зібрання вдумливих робіт про завзяття, спільноту та право стимулює сучасну національну полеміку.

У збірці суддя обговорює гендерну рівність, роботу Верховного суду, єврейство, юриспруденцію та юристів, а також важливість дивитися за межі берегів США при тлумаченні Конституції США.

Усе своє життя суддя Ґінзберґ була плідним письменником і неперевершеним оратором. Попри посаду вона залишалася людяною і мала надзвичайний талант сприймати людську суть.

Якщо ви очікуєте на серйозний, сухий юридично нудний текст — забудьте. Книга де­­монструє надзвичайно широкі інтелектуальні здіб­ності авторки, її не тільки серйозний, але й дотепний та подекуди грайливий погляд на життя.

Поділитися

Підписуйтесь на «Юридичну практику» в Facebook, Telegram, Linkedin та YouTube.

Баннер_на_сайт_тип_1
YPpicnic600x900
баннер_600_90px_2
2024
tg-10
Legal High School

Інші новини

PRAVO.UA