Карта подій — PRAVO.UA
прапор_України
2024

Генеральний партнер 2024 року

Видавництво ЮРИДИЧНА ПРАКТИКА

Карта подій

Рубрика Новини

23–25.03 Київ
White Сollar Сrime: нові виклики

У Legal High School розпочне свою роботу Школа кримінальної практики, в рамках якої пройдуть заняття, присвячені темі «White Сollar Сrime: нові виклики». Спікери говоритимуть про «фактове» кримінальне провадження, а саме про те, як бізнесу захистити себе без процесуального статусу, про прийнятність доказів і відповідну роботу адвоката з доказами обвинувачення, про проблемні питання захисту особи під час передання майна в управління Національному агентству України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів. Також лектори розкриють питання правового статусу Національного антикорупційного бюро України після рішення Конституційного Суду України та його наслідків для проведених детективами слідчих дій.

Початок о 12.45
Деталі за посиланням: https://lhs.net.ua


24.03 Київ
Робота адвоката в комерційній медіації

Вища школа адвокатури Національної асоціації адвокатів України в рамках курсів із підвищення кваліфікації адвокатів проведе заняття, присвячене тематиці особливостей роботи адвоката в комерційній медіації. Під час курсу лектори розкажуть про роль адвоката в комерційній медіації, відповідні процедури комерційної медіації, застосування такої медіації в адвокатській практиці, а також про інвестування в навчання навичкам комерційного медіатора.

Початок о 16.00
Реєстрація на захід: https://www.hsa.org.ua/onlajn­ translyatsiya­osoblyvosti­ roboty­advokata­v­komertsijnij­mediatsiyi­2/


31.03 Київ
Податкові спори: стратегія захисту

KPMG Insight Academy анонсує онлайн­курс «Податкові спори: стратегія захисту від А до Я». Під час спецкурсу розглянуть питання формування позовних вимог у разі оскарженні дій/бездіяльності податкових органів, включення в план­графік перевірок, податкових ризиків, пов’язаних із маркетинговими послугами, виплати доходів нерезидентам, упровадження плану BEPS та ратифікації Україною Конвенції MLI, а також дадуть відповідь на запитання: до чого ж готуватися бізнесу при здійсненні операцій з нерезидентами? Додатково на спецкурсі проаналізують аспекти трансфертного ціноутворення і підготовки доказової бази у спорах «за формою» та «за суттю».

Початок о 16.00
Реєстрація на захід: https://home.kpmg/ua/uk/home/kpmg­insight­academy/upcoming­events.html


29.03–1.04 Киев
Структурування бізнесу

Legal High School запрошує всіх охочих взяти участь у спецкурсі «Захист економічної конкуренції». Протягом трьох днів лектори будуть аналізувати питання неправомірного використання позначень і зовнішнього вигляду продукту, поширення інформації, що вводить в оману, розглядаючи це на прикладах знакових кейсів Антимонопольного комітету України (АМКУ). Також спікери розкажуть слухачам про нюанси порівняльної реклами в Україні та за кордоном, e­commerce, конкуренційні тренди та виклики для юристів. Окрім цього, в рамках спецкурсу проведуть аналіз практики АМКУ у сфері протидії зловживанню домінантним становищем на ринку.

Початок о 12.45
Деталі за посиланням: https://lhs.net.ua

Поділитися

Підписуйтесь на «Юридичну практику» в Facebook, Telegram, Linkedin та YouTube.

Баннер_на_сайт_тип_1
YPpicnic600x900
баннер_600_90px_2
2024
tg-10
Legal High School

Зміст

VOX POPULI

Руйнуючи стереотипи

Актуально

Правила пріоритету

Палатні перестановки

Акцент

Арбітражне спостереження

Галузі практики

Доля нерезидента

Транспортна кампанія

Об`єктивна сторона

Знати санкції

Порядок відступу

Статусний фон

Дайджест

(Не)дійсність поруки

Держава та юристи

Цифрові досліди

Документи та аналітика

Нерегульований перехід

Новини

Карта подій

IP REPORTER

Новини юридичних фірм

Новини Євросуду

Пандемія COVID­19 не може бути виправданням порушення базових прав людини

Приватна практика

Модельний лад

Позиційна перевага

Репортаж

Ешелон успіху

Посильна праця

Судова практика

Верховний Суд визначив, за яких умов фізична особа може викупити кредитні зобов’язання перед банком

Суди скасовують вимоги податківців до самозайнятих осіб сплатити ЄСВ двічі

Тема номера

Не по правочину

Час відновленню

Піти на принцип

Взятись за правило

Бути в нормі

Інші новини

PRAVO.UA