Карта подій — PRAVO.UA
прапор_України
2024

Генеральний партнер 2024 року

Видавництво ЮРИДИЧНА ПРАКТИКА

Карта подій

Рубрика Новини

15–16.06 Київ
IX Міжнародний судово­правовий форум

«Юридична практика» запрошує всіх охочих відвідати IX Міжнародний судово-правовий форум. За дев’ять років форум став майданчиком для обміну думками, досвідом та об’єднує суддів і провідних юристів України у пошуку шляхів вирішення проблемних питань щодо здійснення правосуддя та формування судової практики.

Судову систему України можна назвати рекордсменом за кількістю спроб реформування, нині впроваджується черговий етап реформи, розпочатої п’ять років тому. Водночас іде робота над новою судовою реформою та над механізмами виходу із ситуації, яка нині склалася в судовій системі. Про черговий поворот судової реформи в Україні, законодавчі ініціативи, перезавантаження Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи, а також про те, як правосуддя зробити ефективнішим, дискутуватимуть учасники IX Міжнародного судово-правового форуму.

Початок о 9.00
Місце проведення: готель Premier Palace,
бульв. Тараса Шевченка, 29 / вул. Пушкинська, 5-7


17.06 Київ
Черговий з’їзд нотаріусів України

Рада Нотаріальної палати України (НПУ) ухвалила рішення про проведення чергового з’їзду нотаріусів України. Кількість делегатів з’їзду визначається у співвідношенні один делегат від двадцяти нотаріусів. Делегатами з’їзду за посадою є президент НПУ, перший віцепрезидент НПУ, віцепрезидент НПУ, члени Ради НПУ, голова Ревізійної комісії НПУ, голова Комісії НПУ з питань професійної етики нотаріусів. Серед основних питань до розгляду — вибори президента, віцепрезидента НПУ.

Початок о 10.00
Місце проведення: приміщення конгресно-виставкового центру «Парковий», Паркова дорога, 16-А


17.06 Київ
Конституційна юстиція: виклики сьогодення та шляхи вирішення

З нагоди 25-річчя ухвалення Конституції України Світовий конгрес українських юристів спільно з Асоціацією суддів Конституційного Суду України та Національною академією правових наук України ініціюють національний форум «Конституційна юстиція: виклики сьогодення та шляхи вирішення». Під час анонсованого заходу у форматах офлайн та онлайн відбудеться обмін думками з актуальних проблем розвитку конституційної юстиції на сучасному етапі в контексті європейського досвіду, зокрема з питань удосконалення інституційних засад і підвищення ефективності процедурних практик Конституційного Суду України

Початок о 10.00
Місце проведення: Hyatt Regency Kiev,
вул. Алли Тарасової, 5, м. Київ

23.06 Київ
VIII Міжнародний форум з інтелектуальної власності

Скільки років іде мова про створення окремого суду для вирішення IP-спорів — Вищого суду з питань інтелектуальної власності. Минуло п’ять років відтоді, як цей суд з`явився в планах судових реформаторів, чотири роки тому було видано указ Президента України про його створення, проте… Що заважає тепер? На якому етапі перебуває створення суду? Коли можливий початок його роботи? Відповіді на ці та багато інших запитань, важливих для всіх, хто цікавиться темою інтелектуальної власності, дадуть спікери в рамках експертних дискусій на VIII Міжнародному форумі з інтелектуальної власності.

Початок о 9.00
Місце проведення: готель Premier Palace, бульв. Тараса Шевченка, 29 / вул. Пушкинська, 5-7


24–25.06 Київ
Як юридичній фірмі виграти тендер

Тендерні процедури — один із поширених способів залучення зовнішніх юридичних радників, передовсім у державному та корпоративному секторах. Протягом двох днів експерти розповідатимуть про особливості «закупки» юридичних послуг у державному секторі, аналіз кваліфікаційних вимог та конкурентів, дадуть практичні поради, як юрфірмі виграти тендер і в яких тендерах участі брати не варто. Окрім цього лектори наголосять на доступі до інформації, про що обов’язково потрібно уточнити у замовника, і як краще подавати тендерну пропозицію. Відповідний освітній блок Legal High School також містить модуль «Тендери на юридичні послуги» та LHS Discussion Hub «Цінова конкуренція в тендерних процедурах із закупки юридичних послуг».

Початок о 10.00
Деталі за посиланням: https://lhs.net.ua

Поділитися

Підписуйтесь на «Юридичну практику» в Facebook, Telegram, Linkedin та YouTube.

Баннер_на_сайт_тип_1
YPpicnic600x900
баннер_600_90px_2
2024
tg-10
Legal High School

Інші новини

PRAVO.UA