Карта подій — PRAVO.UA
прапор_України
2024

Генеральний партнер 2024 року

Видавництво ЮРИДИЧНА ПРАКТИКА

Карта подій

Рубрика Новини

22.04 Київ
Антиконтрафакт

Антиконтрафактний комітет Міжнародної асоціації торгових марок (INTA), Підкомітет Східної Європи та Центральної Азії та Sayenko Kharenko запрошують на міжнародну онлайн­конференцію «Антиконтрафакт — сьогоднішні виклики і розумні рішення». Проблема контрафакту для України та світу завжди є актуальною, і щороку вона стає дедалі актуальнішою. У заході візьмуть участь представники міжнародних організацій, які щодня системно борються з «сірим» ринком та розповсюдженням контрафактних товарів, — Всесвітньої організації інтелектуальної власності (WIPO), Світової організації торгівлі (WTO), World Customs Organization, FBI, Interpol, Europol та інших, а також представники Офісу Генерального прокурора, Головного слідчого управління поліції, кіберполіції, правовласників всесвітньо відомих брендів, що працюють в Україні. Під час заходу серед інших питань учасники обговорюватимуть світові тенденції боротьби з контрафактом і успішні кейси в Україні та світі.

Початок о 10.00
Деталі за посиланням: anti-­counterfeiting.sk.ua


22.04 Київ
Міжнародна реєстрація торговельної марки

Патентно­юридична компанія IPStyle організовує вебінар, присвячений темі міжнародної реєстрації торговельної марки. Катерина Мороз, юрист із питань інтелектуальної власності та керівник відділу торговельних марок та авторського права IPStyle, відповість на запитання про те, як зареєструвати торговельну марку за кордоном, які особливості та переваги міжнародної реєстрації торговельної марки. Спікер дасть поради, як краще побудувати бізнес­процеси, щоб бренд працював на користь, і розповість про нюанси процедури реєстрації та використання торговельної марки в США, ЄС та Китаї.

Початок о 17.00
Реєстрація на захід: https://forms.gle/Pyy6g7xLSDodK7Pb7


24–25.04 Київ
Муткорт із суддівської етики

Фундація DEJURE в партнерстві з Вищим антикорупційним судом ініціюють муткорт із суддівської етики. Як і за що суддів притягують до дисциплінарної відповідальності? Медіа чимало про це говорять, проте як цей процес відбувається на практиці? Під час заходу розглянуть кейси щодо дисциплінарної відповідальності суддів, аргументи для дисциплінарних скарг та заперечення на них. Також буде можливість познайомитися з чинними суддями та експертами­правниками.

Початок о 10.00

Деталі за посиланням: https://dejure.foundation/mootcourt­2021


26–29.04 Київ
Особливості захисту бізнесу

Legal High School відчинить свої двері для слухачів Школи кримінальної практики, тематика занять — «Кримінальні правопорушення проти власності. Особливості захисту бізнесу». Спікери говоритимуть про перспективи проваджень за статтею 191 Кримінального кодексу України в контексті рішень Ради національної безпеки і оборони України щодо підстав вибуття з державної власності стратегічних об’єктів, підслідність справ, цікаві прецеденти стосовно спірної юрисдикції та їх наслідки. Також лектори розкриють інші актуальні теми: вилучення майна, його арешт та повернення, арешт як запобіжний захід від протиправного відчуження. Окрім цього, спікери висвітлять проблеми юридичної особи як потерпілої від злочину.

Початок о 14.00
Деталі за посиланням: https://lhs.net.ua

Поділитися

Підписуйтесь на «Юридичну практику» в Facebook, Telegram, Linkedin та YouTube.

Баннер_на_сайт_тип_1
YPpicnic600x900
баннер_600_90px_2
2024
tg-10
Legal High School

Зміст

VOX POPULI

Крізь практику до зірок?

Актуально

Суддівські перестороги

Акцент

Відображення реальності: адвокатів, які отримали свідоцтва в неналежній раді, можна не вносити в ЄРАУ

Галузі практики

Разом із тим

За згодою сторін

Захисні наміри

Дайджест

Дисциплінарна відповідальність суддів: їх право на оскарження

Держава та юристи

Зразкова поведінка

Заклик до «Дії»

Злочин і покарання

Новини

Новини юридичних фірм

Карта подій

IP REPORTER

Новини Євросуду

Вакцинація як частина політики охорони здоров’я в Чехії відповідає найкращим інтересам дітей

Приватна практика

Інвестиційний фон

Судова практика

Заповітна міра

Консультативна вада

Судові рішення

Щодо визнання майна, набутого за договором довічного утримання, спільною власністю

Тема номера

Електронний щоденник

Оцінне рішення

Рекламний склад

Оновити рАМКУ

Гра в монополію

У фокусі: LEGAL TECH

Програмне забезпечення

Інші новини

PRAVO.UA