Карта подій — PRAVO.UA
прапор_України
2024

Генеральний партнер 2024 року

Видавництво ЮРИДИЧНА ПРАКТИКА

Карта подій

Рубрика Новини

12­-15.04 Київ
Міжнародна торгівля

У Legal High School розпочнеться спецкурс, у рамках котрого пройдуть заняття, присвячені темам «Здійснення міжнародної торгівлі», «Торговельні обмеження», «Захисні заходи та вирішення спорів». Спікери розкажуть про захист інтересів в антидемпінгових, антисубсидиційних і спеціальних захисних розслідуваннях в Україні, зупиняться на нюансах розрахунків у торговельних розслідуваннях, судовому оскарженні у сфері торговельного захисту, нетарифних бар’єрах у міжнародній торгівлі. Експерти проаналізують новели регулювання міжнародної торгівлі, угоди про вільну торгівлю, дозвільні документи та особливості залучення фінансових ресурсів і фінансових інструментів ЄС. Також лектори зроблять огляд останньої практики торговельних обмежень в Україні.

Початок о 14.00
Деталі за посиланням: https://lhs.net.ua


14.04 Київ
Топ помилок учасників приватизації

У 2020 році надходження до бюджету від приватизації становили понад 3,03 млрд гривень, а в 2021 році Фонд держаного майна України планує залучити вже 12 млрд. Дедалі більше цікавих об’єктів знаходять нових власників. Проте поряд з історіями успіху, звісно, є й історії невдач, досвід яких дає чітке розуміння того, як не слід діяти потенційному покупцю та на що треба звернути увагу учаснику приватизації. GOLAW спільно з Фондом державного майна України запрошує приєднатися до вебінару, під час якого буде розкрито практичні аспекти підготовки й участі в аукціоні та постаукціонного етапу приватизації. Дізнайтеся, як все зробити правильно та не втратити шанс придбати унікальний актив.

Початок о 11.00
Деталі за посиланням: https://bit.ly/3m9g16t


14.04 Київ
Управління стресом та емоційний інтелект адвоката

Вища школа адвокатури Національної асоціації адвокатів України в рамках курсів із підвищення кваліфікації адвокатів проведе заняття, присвячене тематиці управління стресом та емоційного інтелекту адвоката. Під час заняття поговорять про алгоритм виникнення стресу і те, як стрес впливає на ресурсний стан; розглянуть види стресу та з’ясують, які можливості дає нам позитивний стрес, а також ознайомлять із матрицею управління часом та іншими дієвими інструментами тайм­менеджменту як елементу управління стресом, протестують інструменти прийняття рішень у складних ситуаціях.

Початок о 16.00
Реєстрація на захід: https://unba.org.ua/


18.04 Київ
Spring legal run 

ЮФ Legal House організує благодійний забіг із метою підтримки бігового клубу для дітей з ДЦП «Рука об руку», де діти можуть тренуватися, брати участь у забігах разом із батьками та волонтерами. Організатори вірять, що кожна дитина має право на щасливе і повноцінне життя, наповнене яскравими моментами та спілкуванням із цікавими людьми. Усі внески учасників забігу буде спрямовано на купівлю спеціальних бігових візочків та анестезіологічного монітору для проведення стоматологічного лікування дітей з інвалідністю в стані медикаментозного сну.

До забігу можна приєднатися як оффлайн, так і онлайн з будь­якого куточка світу та у зручний час.

Початок о 9.00
Реєстрація на захід: http://bit.ly/3qA2c1t

Поділитися

Підписуйтесь на «Юридичну практику» в Facebook, Telegram, Linkedin та YouTube.

Баннер_на_сайт_тип_1
YPpicnic600x900
баннер_600_90px_2
2024
tg-10
Legal High School

Зміст

VOX POPULI

БЕБські справи?

Актуально

Скасування указів про призначення суддів Конституційного Суду України: національна безпека проти конституційних гарантій

Акцент

Канути в довічність

Галузі практики

За три роки від мети

Право на ім’я

Нерухомий склад

Дайджест

Стягнення витрат на правничу допомогу: чому і навіщо суд зменшує гонорар адвоката

Держава та юристи

Осягнути ціль

Поставити на зеро

Новини

Новини юридичних фірм

Карта подій

IP REPORTER

Новини Євросуду

Гарантія свободи слова поширюється на таємницю журналістських джерел

Приватна практика

Legal Translate

Переклад у процесі

Репортаж

Запустити систему

Судова практика

Документальна історія

Похідні застереження

Тема номера

Ризикований поворот

Знайти відповідь

Стресові умови

Заголовна помилка

Розплата за землю

Нести відповідальність

Голосити амністію

ППР­-тест

Путь послідовним

Інші новини

PRAVO.UA