Юридична експозиція — PRAVO.UA
прапор_України
2024

Генеральний партнер 2024 року

Видавництво ЮРИДИЧНА ПРАКТИКА
Головна » Юридична практика № 23-24 (1224-1225) » Юридична експозиція

Юридична експозиція

Рубрика Виставка
LHS Gallery змінила експозицію: представлені картини написали юристи

Юристи пишуть, але не тільки позовні заяви та клопотання. Юристи творять, але не тільки право. Зважаючи на креативність юридичного фаху, закономірно, що юристи можуть розкривати свої таланти й у традиційному мистецтві. Зокрема, в живописі.

Для тих, хто сумнівається, а також тих, хто цінує образотворче мистецтво, проєкт LHS Gallery представив нову експозицію «Юристи пишуть». Вона відкрита в робочі дні починаючи з 10 червня 2021 року в приміщенні Legal High School (м. Київ, вул. Микільсько-Ботанічна, 7/19).

Свої натюрморти, пейзажи та портрети в різних стилях представили: Ірина Братко, доцент кафедри міжнародних відносин та міжнародного права Київського університету імені Бориса Грінченка, кандидат юридичних наук, юрист-міжнародник, Ірина Дячук, заступник директора юридичного департаменту FOZZY GROUP, Юлія Патій, юрист, консультант з управління та розвитку юридичних компаній, Наталія Єщенко-Петрова, магістр права, адвокат, Олена Колотова, юрисконсульт, Ганна Прохорова, радник Mamunya IP, Юлія Стельмах, головний юрисконсульт Національного банку України, Надія Максимець, прессекретар Київської міської прокуратури, та Євгенія Руженцева, магістр права, СЕО Legal High School — ідейна натхненниця проєкту.

Найбільш живописні аматорські роботи обирало журі з професійних художників, до якого увійшли художник Сергій Гай, що належить до 100 найкращих митців України разом із Марією Приймаченко, Єкатериною Білокур; мисткині Галина Бодякова та Оксана Свіжак, автор першої виставки в LHS Gallery.

Як зауважували юристи, чиї полотна представлено в галереї, багато хто з них не відчував потягу до живопису, але згодом творчість стала хобі, яке дає змогу відпочити від складної інтелектуальної праці юриста. Попри те що всі експоненти є визнаними фахівцями у своїй сфері діяльності, публічно продемонструвати свій мистецький хист було не менш хвилююче, ніж піти вперше на судове засідання чи ділові переговори.

До речі, ця виставка буде постійною і періодично оновлюватиметься, а тому кожен обдарований юрист може проявити свій талант у рамках проєкту.

Завершальним сюрпризом для гостей виставки став виступ Антона Коваля, партнера патентно-юридичної агенції «Дубинський і Ошарова», який, акомпануючи собі на гітарі, представив власні авторські пісні.

Поділитися

Підписуйтесь на «Юридичну практику» в Facebook, Telegram, Linkedin та YouTube.

Баннер_на_сайт_тип_1
YPpicnic600x900
баннер_600_90px_2
2024
tg-10
Legal High School

Інші новини

PRAVO.UA